anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Licitaţie la CJ - Strategie de transformare digitală a administrării judeţului Iaşi, până în 2030

GALERIE
licitatie, transformare, digitala
 • licitatie, transformare, digitala
- +

Consiliul Judeţean (CJ) va avea o strategie de transformare digitală. În acest sens, instituţia a lansat o licitaţie pentru contractarea unui consultant şi pune la bătaie o sumă de 210.000 lei, fără TVA.

 Elaboratorul documentului va defini o viziune asupra digitalizării administraţiei judeţene, va stabili obiective şi măsuri, va întocmi o listă de proiecte de investiţii şi va identifica toate instrumentele şi resursele necesare procesului de digitalizare. Strategia trebuie să aibă în vedere tendinţele perioadei 2023 – 2030 în sectorul digital. „Pe baza unei analize instituţionale se va elabora un document complex şi modern, realizat de către o echipă multidisciplinară cu experienţă în formularea de politici publice, elaborarea de strategii de dezvoltare şi management, şi formulat în urma parcurgerii unui proces participativ de planificare strategică, care să asigure consultarea şi implicarea factorilor locali interesaţi şi ai comunităţii”, se arată în caietul de sarcini aferent licitaţiei.

Durata contractului este de 11 luni: 7 luni pentru elaborarea strategiei şi 4 luni pentru întocmirea unui plan de măsuri şi a unei metodologiii de monitorizare şi evaluare a stadiului de implementare. Printre altele, consultantul va face o analiză pentru a stabili gradul de pregătire pentru digitalizare a administraţiei judeţene şi va defini un concept de judeţ digital, alături de stabilirea obiectivlor de transformare digitală. De asemenea, va propune instrumentele necesare pentru realizarea infrastructurii digitale judeţene. Nu în ultimul rând, elaboratorul strategiei va identifica şi distribui resursele ce trebuie alocate de către fiecare instituţie a administraţiei judeţene în procesul de transformare digitală şi va stabili calendarul de implementare, alături de planul de monitorizare şi acţiune.

Procesul de elaborare a strategiei va avea trei etape: analiza contextului actuale (colectarea de date, consultarea cu actori strategici, analiză SWOT etc.), întocmirea documentului şi perioada de consultare publică. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (I)

Alexandru LĂZESCU

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (I)

Alegerile din Italia accentuează tendinţa de a aduce valorile culturale şi chestiunea raporturile dintre Comisia Europeană şi statele membre în centrul disputelor electorale viitoare din UE.

opinii

Un internet al tuturor lucrurilor din univers

Nichita DANILOV

Un internet al tuturor lucrurilor din univers

Nu cred că trăim în interiorul unui univers cumva asemănător cu peştera închipuită de Platon, în care materia devine o simplă proiecţie a umbrei spiritului sau cam aşa ceva. Dar suntem pe cale de-a crea un astfel de univers, care să acapareze (să înghită) propriul nostru univers. Trăim într-un timp în care lumea reală începe să fie dominată de spaţiul virtual.

Georgia Meloni: antielitism european, populism şi suveranism

Ciprian IFTIMOAEI

Georgia Meloni: antielitism european, populism şi suveranism

Are toate şansele să câştige postul de premier şi să devină prima femeie din istoria Italiei care exercită cea mai importantă funcţie politică, ţinând cont că preşedintele acestei ţări europene are un rol de reprezentare, decorativ, fără influenţă prea mare în politica internă şi internaţională. Este vorba de Georgia Meloni, noua stea a politicii italiene, care a câştigat alegerile ca preşedinte al partidului Fraţii Italiei (FdI) şi care a făcut să tresară establishment-ul politico-birocratic de la Bruxelles, îngrijorat pe bună dreptate de ascensiunea extremei drepte italiene.

Javroave putiniste

Michael ASTNER

Javroave putiniste

Deci, avem aşa: un stat mai mare decât China, întins pe două continente, care nu-şi mai încape în piele şi invadează fără niciun motiv un stat vecin (încălcând toate normele internaţionale şi Carta ONU), unde bombardează cartiere rezidenţiale, spitale, şcoli şi grădiniţe, pune la pământ oraşe-ntregi (Mariupol!!!), fură grâne şi curent şi, în general, comite crime de război pe bandă rulantă. 

pulspulspuls

City managerul oraşului, domnul Petru Movilă, a patentat o aplicaţie prin care poţi câştiga 50 de ron pe oră în timpul somnului

City managerul oraşului, domnul Petru Movilă, a patentat o aplicaţie prin care poţi câştiga 50 de ron pe oră în timpul somnului

Chiar aşa stimaţi telespectatori, iată câteva ipostaze de la o abordare revoluţionară a felului în care se pot face afaceri. În prima fotografie, city managerul Petru Movilă lucrează în timpul somnului la o întâlnire de tip conferinţă a pompierilor ieşeni. 

Caricatura zilei

Scăpări de gaze #NordStream5

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.