Licitaţie la UAIC: o firmă cu un angajat a obţinut un contract de două ori cât cifra de afaceri în ani obişnuiţi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

vineri, 28.01.2022

Licitaţie la UAIC: o firmă cu un angajat a obţinut un contract de două ori cât cifra de afaceri în ani obişnuiţi

GALERIE
uaic
 • uaic
- +

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a atribuit un contract de aproape 285.000 de lei pentru a expertiza tehnic Corpul B - una dintre cele mai mari clădiri din patrimoniul instituţiei de învăţământ superior, aflată vizavi de intrarea cu lei. Compania care a câştigat licitaţia trebuie să realizeze o expertizare a riscului seismic şi să expună soluţiile necesare pentru reabilitarea / consolidarea obiectivului - ridicare topo, studiu geo, relevee, probe şi expertiză tehnică.

 Lucrarea a fost adjudecată de o firmă mică - MAXIM SILVER CONSTRUCT SRL, din Bucureşti, cu domeniul principal „activităţi de inginerie şi consultanţă legate de acestea”, iar afacerea pare să fie una foarte bună pentru compania care a avut doi angajaţi doar în 2016 şi 2017. Astfel, cei 285.000 de lei primiţi de la universitate reprezintă mai mult decât dublul cifrei de afaceri din toţi anii mai puţin 2018, când compania avut o cifră de afaceri de 685.000 de lei, cu un profit de 559.000 de lei. Durata contractului este de 110 zile, dar lucrarea trebuie să fie gata mai repede de atât, conform solicitărilor universităţii. „Perioada de prestare a serviciilor este de maximum 80 de zile de la data semnării contractului de ambele părţi, termenul de plată este de maximum 30 de zile de la semnarea Procesului Verbal de recepţie a documentaţiei ce face obiectul contractului. Procesul Verbal se întocmeşte după predarea/primirea şi verificarea conţinutului livrabilelor de către Comisia de recepţie a Autorităţii Contractante”, conform caietului de sarcini.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Deloc-surprinzătoarea legătură dintre Iohannis şi AUR

Pavel LUCESCU

Deloc-surprinzătoarea legătură dintre Iohannis şi AUR

Criza declanşată din umbră de Iohannis, în care Cîţu şi penibila lui #echipăcâştigătoare au funcţionat pe post de simple marionete, avea să producă, practic, relansarea în forţă a AUR până la a-l ajuta să ajungă la cele peste 20 de procente de acum (mai exact, 20,6, cf. INSCOP).

Filmuletul zilei

opinii

Dintr-una într-alta

Alexandru CĂLINESCU

Dintr-una într-alta

Uns - cum se spune - cu toate alifiile, Dîncu este şi unul dintre cei care au creat şi au dezvoltat „fabrica de doctori” din zona armatei şi a serviciilor. A încurajat, aşadar, impostura, frauda, minciuna. Spoiala lui intelectuală îl face cu atât mai detestabil.

Nomex

Neculai SEGHEDIN

Nomex

Cine nu-şi aduce aminte de faţa plină de cicatrice a lui Andreas Nikolaus Lauda, adică Niki Lauda, campionul de Formula 1 din anii 1975, 1977 şi 1984?

Scadenţa minciunilor „de stat”

Nicolae CREŢU

Scadenţa minciunilor „de stat”

Deşi nu ne-a lipsit, nici nouă, românilor, ca şi tuturor celorlalţi trecuţi prin „raiul” comunist, pe aici, prin partea asta de lume din „sfera de influenţă” a Moscovei, experienţa, trăită „pe propria piele”, a minciunilor tot mai gogonate de care era în stare - şi este şi acum - propaganda oficială, ce se întâmplă, sub ochii noştri, de la o vreme, depăşeşte orice „aşteptări” în materie de ţanţoşă neobrăzare. 

pulspulspuls

Viorica şi Doiniţa: un cuplu vechi de prin vecini, care sapă de ani buni la temelia Iaşului

Viorica şi Doiniţa: un cuplu vechi de prin vecini, care sapă de ani buni la temelia Iaşului

Ne tot întreabă lumea de prin Iaşi cum de au ajuns aşa de influenţi botoşănenii în partidoi la Bucureşti şi cum de au decăzut ieşenii că nu-i lasă să intre prin ministere nici pe holuri, că sunt opriţi de portari. 

Caricatura zilei

Nouă în loc de patru

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X