Licitaţie pentru modernizarea drumurilor de pe şes Bahlui din spatele Metro
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Licitaţie pentru modernizarea drumurilor de pe şes Bahlui din spatele Metro

GALERIE
ses Bahlui spate Metro
  • ses Bahlui spate Metro
- +

Pentru drumurile de pe şes Bahlui din zona Antibiotice - ERA, Primăria Miroslava va organiza o altă licitaţie.

 

Şase ofertanţi s-au înscris la licitaţia pentru modernizarea reţelei de drumuri din Parcul Industrial I Miroslava. Autoritatea locală a estimat o sumă de 8,4 milioane lei, fără TVA, pentru reabilitarea a opt tronsoane de drum ce însumează 3,5 km. Potrivit informaţiilor publicate în sistemul naţional de achiziţii publice (SICAP), ofertanţii sunt Eky Sam (Iaşi), CTT Construcţii Safe (Neamţ), asocierea Casrep - Lucimar - Bauer One (toate trei din Iaşi), Danlin XXL (Neamţ), Mecon Iaşi şi Enviro Construct (Iaşi).

Lucrările fac referire la parcul industrial I, cel de lângă BorgWarner (fostul Delphi). Parcul are o suprafaţă de 46 hectare şi are peste 60 de rezidenţi: unele firme au început deja activitatea, altele au în execuţie construcţiile necesare. În ceea ce priveşte drumurile aferente parcului II, din spatele Antibiotice, acestea urmează să facă obiectul unei alte proceduri. În acest sens, Consiliul Local Miroslava a alocat, în februarie 2021, o sumă de 7,2 milioane lei, iar banii vor fi utilizaţi în special pentru modernizarea drumului de legătură (1,1 km) între parc şi şoseaua de centură, o arteră care a fost proiectată la 4 benzi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.