Licitaţie: un singur loc de parcare pentru şoferi din patru blocuri mari
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Licitaţie: un singur loc de parcare pentru şoferi din patru blocuri mari

Municipalitatea a anunţat nu mai puţin de şase licitaţii, pentru un total de 14 locuri de parcare.

GALERIE
licitatie parcare
  • licitatie parcare
- +

Municipalitatea oferă spre închiriere noi locuri de parcare. Deocamdată, Primăria a anunţat pentru a doua jumătate a lunii mai organizarea a şase proceduri de licitaţie, pentru un total de 14 locuri de parcare.

Pe 16 mai vor avea loc trei dintre acestea, pentru 9 locuri: câte 4 locuri sunt disponibile pe şoseaua Nicolina nr. 11 (pentru locatarii din blocurile 932, 936, 938 şi 942) şi pe şoseaua Nicolina nr. 25 (blocurile 946, 954 şi 957), iar un singur loc este disponibil pe şoseaua Nicolina nr. 60 (blocurile 979A, 979B, 981 şi 985A). Pe 21 mai se vor desfăşura alte trei proceduri de licitaţie pentru 5 locuri: câte 2 locuri sunt pe str. Costache Negri nr. 35 (blocrile H3, P1 şi A1) şi pe bld. Dacia nr. 61 (blocurile DD5, DD6, DD7, DD8, DD9, DF2, DF3, DF6, DF7 şi DF8), iar celălat loc este disponibil pe al. Sucidava nr. 2 (blocurile U2, U3, Z1 şi O3). Cei interesaţi pot consulta detalii despre fiecare procedură în parte pe site-ul municipalităţii (primaria-iasi.ro) la secţiunea „Licitaţii“. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.