anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 10.08.2022

Licitatii

GALERIE
LICITATII
 • LICITATII
- +

CONCESIONARE TEREN APARŢINÂND DOMENIULUI PUBLIC AL COMUNEI MIROSLAVA.

1. Informaţii generale privind concedentul:

denumire: UAT COMUNA MIROSLAVA

cod fiscal: 4540461

adresa: sat Miroslava str. Constantin Langa nr. 93, comuna Miroslava, cod 707305, jud. iaşi

E-mail: secretariat@primariamiroslava.ro

2. Informaţii generale privind obiectul concesiunii: teren în suprafaţă de 4000 mp, NC 90396 intravilan PUG extins sat Uricani, domeniul privat al comunei Miroslava pentru construire hală depozitare şi parcare auto.

Redevenţa: este de minim : - 0,67 euro/an.

3. INFORMAŢII PRIVIND DOCUMENTAŢIA DE ATRIBUIRE:

Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: persoanele interesate pot înainta o solicitare pe suport hârtie pentru obţinerea unui exemplar al documentaţiei de atribuire;

Denumirea şi adresa compartimentului de la care se poate obţine un exemplar al documentaţiei de atribuire: birou achiziţii publice din cadrul Primăriei comunei Miroslava, judeţul Iaşi.

4. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea unui exemplar al documentaţiei de atribuire: costul documentaţiei este de 50 lei şi se poate achita odată cu solicitarea efectuată în acest sens;

5. Data limită pentru solicitare clarificări: 22.06.2020, orele 16.00.

6. Informaţii privind ofertele: Data limită pentru depunerea ofertelor: 29.06.2020, orele 16.00;  Adresa la care trebuie depusă oferta: Primăria comunei Miroslava, sat Miroslava, comuna Miroslava, judeţul Iaşi, cod poştal 707305; Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar în două plicuri sigilate unul exterior şi unul interior.

7. Data şi locul unde se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor: 30.06.2020, orele 11.00 la sediul Primăriei com. Miroslava, judeţul Iaşi.

8. Denumirea, adresa, numărul de telefon, telefax şi adresa de e-mail a instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Judeţean Iaşi, Secţia contencios administrativ, Str. Anastasie Panu nr. 26, Iaşi , jud. Iaşi, cod 700020, tel. 0232/213332; fax. 219899; e-mail : admin.isisjudx01.is@mail.mfinante.gva.ro

9. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 05.06.2020. (I.01)

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Rivalităţi globale (I)

Lucian DÎRDALA

Rivalităţi globale (I)

Astăzi, indiferent dacă vorbim de relaţia SUA - Rusia sau de cea între SUA şi China, toată lumea are scenarii de victorie, în caz de război, chiar şi în ipoteza în care s-ar ajunge la o folosire limitată a armamentelor nucleare.

opinii

Inteligenţa politehnică

Florin CÎNTIC

Inteligenţa politehnică

A trecut insuficient comentat un excepţional interviu pe care Toni Hriţac i l-a luat lui Cristian Tudor Popescu. Cum eu am căzut pe gânduri privindu-l, simt nevoia să scriu.

Despre război şi liceul militar

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre război şi liceul militar

Eram în clasa a 8-a, când în clasa noastră a venit un maior. Nu-i mai ţin minte numele, probabil că nici nu i l-am cunoscut. Umbla prin şcoli şi recruta elevi pentru a da examen la liceul militar din Câmpulung Moldovenesc. 

Lumini şi umbre în mass-media românească

Alex VASILIU

Lumini şi umbre în mass-media românească

Mai demult am fost surprins auzind opinia hotărâtă a unui fost coleg de redacţie: educaţia, cultura se face în şcoală, acasă, nu la radio şi televiziune, aceste instituţii având doar menirea să informeze, să distreze. 

pulspulspuls

Iată scenariul revenirii lui MRU în politică, prin intermediul unui ocol pe la primăria Iaşului

Iată scenariul revenirii lui MRU în politică, prin intermediul unui ocol pe la primăria Iaşului

Două vorbe despre MRU şi şansele sale la cea mai înaltă funcţie în târg, dragi telespectatori, vorbe care s-au desprins din luările de cuvânt ale participanţilor la şcoala politică de vară de pe Bahlui, care a avut loc săptămâna trecută, seara, pe răcoare, pe terasa unei cunoscute berării din târg. 

Caricatura zilei

Rafila și pastila

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.