anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 01.07.2022

Licitaţii pentru parcări de reşedinţă în mai multe zone din oraş

GALERIE
licitatii parcari Iasi
 • licitatii parcari Iasi
- +

Primăria organizează în aceste zile primele licitaţii pentru închirierea de locuri de parcare din luna martie. Cinci proceduri vor avea loc astăzi şi vizează locuri în parcări de reşedinţă în zone precum str. Cerna nr. 2A (10 locuri), bld. Ştefan cel Mare nr. 3 (8 locuri), str. Decebal nr. 3 (2 locuri), str. Vasile Lupu nr. 118 (1 loc) şi str. Sucidava nr. 4 (3 locuri). 

Alte cinci licitaţii vor avea loc pe 10 martie, în cazul acestora termenul limită de depunere a dosarelor fiind 8 martie. Cele mai multe locuri, 7 la număr, sunt disponibile pe bld. Dacia nr. 5, iar drept de participare au locatarii din blocurile DA (1 – 8), Q8 şi R (9 – 11).

Alte locuri pot fi licitate în următoarele parcări de reşedinţă: şos. Păcurari nr. 41 (2 locuri pentru locatarii blocurilor 544, 545, 546, H1, H2 şi H3), str. Prof. A. Şesan nr. 18 (1 loc pentru blocurile I1, I2, I3, I4, H1, H2, H3, H4, H5 şi H6) şi bld. Dacia nr. 38 (1 loc pentru ANL1, ANL5, SD1, SD2, SD3, SD5, H1, H2, H3 şi H4).

Amintim că, în continuare, procedurile sunt organizate prin intermediul aplicaţiei electronice WhatsApp, iar detalii despre fiecare procedură în parte pot fi consultate pe site-ul oficial al Primăriei Iaşi (primaria-iasi.ro) la secţiunea „Licitaţii”. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (I)

Alexandru LĂZESCU

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (I)

În timp ce puterile europene majore doresc o finalizare rapidă a războiului din Ucraina, indiferent de rezultat, pentru America miza acestuia este una globală, cu impact asupra competiţiei geopolitice cu China.

opinii

Mistica secretului

Alexandru CĂLINESCU

Mistica secretului

Ne îndreptăm oare către un regim autoritar, în care renasc vechi frustrări şi obsesii? (...) Din luările de poziţie pe care le-am urmărit în aceste zile, reiese că situaţia actuală a Arhivelor ridică serioase semne de întrebare. Se perpetuează o anomalie: Arhivele sunt în subordinea Ministerului de Interne, ceea ce ne trimite din nou la isteria „secretului de stat”. Ar fi o regretabilă reîntoarcere în timp.

Arte şi meserii

Neculai SEGHEDIN

Arte şi meserii

Acum mai mulţi ani, după ce se înfiinţaseră universităţi şi filiale ale acestora pe la fiecare colţ de stradă, de ziceai că riscăm să ajungem o naţie de superintelectuali, de se speriase însuşi Comitetul Nobel de avalanşa de potenţiale premii ce urmau să poposească pe plaiurile mioritice, s-a ajuns la concluzia că, totuşi, cineva trebuie să mai muncească şi cu mâinile, pentru că, vorba lui Creangă, … dac-ar fi să iasă toţi învăţaţi […], n-ar mai avea cine să ne tragă ciubotele. 

Patologia şi puţinătatea intelectuală

Radu POPESCU

Patologia şi puţinătatea intelectuală

Perseverenţa cu care Dodon, socialiştii moldoveni şi partenerii lor politici de la Kremlin apelează doar la dezinformări pentru a-şi argumenta părerile reflectă un fenomen aflat la graniţa dintre patologie şi puţinătate intelectuală, rezultatele ultimelor alegeri prezidenţiale şi parlamentare din Republica Moldova arătând că oamenii - obişnuindu-se nu doar cu acelaşi tip de păcăleală, dar şi cu aceiaşi propagatori ai mesajelor false - nu mai pot fi duşi de nas ca pe vremuri. 

pulspulspuls

Speranţe de la Iaşi via Suceava pentru un posibil aranjament în Guvern

Speranţe de la Iaşi via Suceava pentru un posibil aranjament în Guvern

Demisia şi ancheta procurorilor DNA privindu-l pe ministrul pesedist al agriculturii, junele oltean de partid şi de stat Chesnoiu, om al sistemului, cică ar fi creat unele speranţe în anumite zone ale politichiei din mai multe judeţe, printre care şi la Iaşi, auzim. 

Caricatura zilei

Orban contemplând cariera meteorică a lui Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.