Comunicat de presă

Lider PSD Iași: Organizația s-a curățat de oamenii fideli lui Chirica. Nici un membru PSD cu interese imobiliare nu se mai află pe listele de consilieri locali (P)

vineri, 21 august 2020, 09:32
2 MIN
 Lider PSD Iași: Organizația s-a curățat de oamenii fideli lui Chirica. Nici un membru PSD cu interese imobiliare nu se mai află pe listele de consilieri locali (P)

Președintele executiv al filialei municipale PSD Iași, deputatul Bogdan Cojocaru, susține că organizația s-a curățat de oamenii fideli primarului Mihai Chirica, adăugând că membrii PSD cu interese imobiliare nu se mai regăsesc pe liste la alegerile locale.

Deputatul Bogdan Cojocaru a spus, într-o conferință de presă, că “ieșenii nu ar trebui să uite toate afacerile imobiliare și nici zestrea cu care edilul Mihai Chirica a intrat în acest an în PNL“. 

El a explicat că lista de consilieri locali PSD din mandatul 2016-2020 a fost întocmită de către Mihai Chirica și că “din păcate“ mulți dintre reprezentanții social-democrați din consiliu au ales să-i sprijine toate “trăsnăile imobiliare“.

PSD Iași se curăță încet-încet de oamenii fideli lui Mihai Chirica. Unii dintre reprezentanții noștri au uitat că Mihai Chirica ne-a trădat și s-a dus la liberali. Nici un membru PSD cu interese imobiliare nu se mai regăsește pe lista de consilieri. Este o ruptură evidentă de trecut, iar alegătorii sper că vor sesiza acest lucru“, a afirmat președintele executiv al PSD Iași, deputatul Bogdan Cojocaru.

Totodată, Cojocaru a mai precizat că pe lista de consilieri au fost promovați oameni noi, el adăugând că PSD poate face surpriza la Iași în alegerile locale.

Avem în față o campanie care sperăm să se desfășoare în condiții civilizate. Vrem să facem o surpriză plăcută. Până acum domnul Chirica a fost obișnuit să alerge de unul singur, dar sper ca acum să iasă pe locul doi. Primarul vorbește de multe ori ca și cum ar fi un inocent, ca și cum ar fi intrat ieri în poltică. Este același care spunea despre fetele din diaspora că au ajuns să se prostitueze, despre tinerii noștri din străinătate că sunt sclavi și așa mai departe. Vrem să reconstruim orașul și să-l eliberăm de acea dezvoltare haotică a ultimilor ani“, a spus președintele executiv PSD Iași, Bogdan Cojocaru.

Deputatul Camelia Gavrilă candidează din partea PSD la postul de primar al Iașiului, în timp ce la președinția Consiliului Județean, partidul îl susține pe actualul șef al instituției, Maricel Popa.

Mihai Chirica a candidat pe listele PSD în 2016, el fiind exclus ulterior din partid în urma disputelor cu Liviu Dragnea. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii