
Lipsa acestei vitamine în corp crește riscul bolilor de inimă. Ce alimente să consumi mai des

Există dovezi care sugerează o legătură între nivelurile de vitamina D din sânge și bolile cardiovasculare, în special cele aterosclerotice. Ce alimente să consumi mai des?
Sub umbrela bolilor cardiovasculare există categorii specifice, cum ar fi bolile cardiovasculare aterosclerotice. Bolile cardiace aterosclerotice sunt legate de plăcile care se acumulează în artere.
Urmăriți canalul „Ziarul de Iași” pe WhatsApp. Cele mai importante știri ale zilei sunt disponibile aici
Aceste plăci îngustează vasele de sânge, uneori complet, sau le îngustează atât de mult încât cheagurile de sânge nu pot trece, blocând vasul de sânge.
Lipsa acestei vitamine în corp crește riscul bolilor de inimă. Ce alimente să consumi mai des
Acest lucru poate duce la un atac de cord sau la un accident vascular cerebral. Plăcile fac, de asemenea, vasele de sânge mai puțin elastice și mai rigide, ceea ce poate crește tensiunea arterială, un factor de risc pentru bolile cardiovasculare și accidentul vascular cerebral.
Publicitate și alte recomandări video