Lista cluburilor și localurilor din Iași care funcționează încă fără autorizaţie ISU
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Lista cluburilor și localurilor din Iași care funcționează încă fără autorizaţie ISU

GALERIE
isu foto adevarul ro
  • isu foto adevarul ro
- +

Termenul de intrare în legalitate era 30 septembrie, dar cei care au început procedurile sunt păsuiţi până la finele anului.

Mai multe cluburi şi localuri din Iaşi continuă să funcţioneze fără a avea autorizaţie de securitate la incendiu. Termenul pentru intrarea în legalitate a fost 30 septembrie, dar firmele care au început procedura de avizare sunt păsuite până la sfârşitul anului, timp în care pot obţine autorizaţia.
 
„Se vor efectua controale periodice, cu respectarea cerinţelor legale, nu numai în vederea aplicării de sancţiuni, ci şi pentru îndrumarea şi sprijinirea operatorilor economici pentru realizarea măsurilor de securitate la incendiu corespunzătoare spaţiilor pe care le administrează şi întreprinderea demersurilor necesare pentru obţinerea acestui act administrativ“, se arată într-o adresă a Ministerului Administraţiei şi Interne (MAI), publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor sub formă de răspuns la o interpelare a deputatului PNL de Iaşi Costel Alexe.
 
Potrivit MAI, controalele din perioada următoare la cluburi şi localuri din Iaşi vor fi efectuate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Într-o anexă a adresei, care datează de la sfârşitul lunii septembrie, dar a fost publicată abia zilele trecute, MAI a nominalizat cluburile care nu au încă autorizaţie de securitate la incendiu, iar printre acestea se numără localuri mari şi cunoscute din Iaşi, dar şi unele mai mici: Times, Skin, Club Bila 8, Club Canabis, The Legend şi Master Pub. Alte localuri incluse pe listă sunt în Tudor Vladimirescu (Unica SRL, punct de lucru), Nicolina (Centru de evenimente Agora), Copou (Cristis Store SRL - str. Lascăr Catargi nr. 12; Euro Market Junior SRL - aleea M. Sadoveanu nr. 54; Admiral Company SRL - bd. Carol I nr. 48), Moara de Vânt (Us-rom House Ltd SRL - Moara de Vânt, nr 31-33; Poieni Iaşi SRL - zona de agrement Ciric) şi în zona centrală (Sera Less Inc SRL - str. Elena Doamna nr. 50). 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.