anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.10.2020

Lista cluburilor și localurilor din Iași care funcționează încă fără autorizaţie ISU

GALERIE
isu foto adevarul ro
  • isu foto adevarul ro
- +

Termenul de intrare în legalitate era 30 septembrie, dar cei care au început procedurile sunt păsuiţi până la finele anului.

Mai multe cluburi şi localuri din Iaşi continuă să funcţioneze fără a avea autorizaţie de securitate la incendiu. Termenul pentru intrarea în legalitate a fost 30 septembrie, dar firmele care au început procedura de avizare sunt păsuite până la sfârşitul anului, timp în care pot obţine autorizaţia.
 
„Se vor efectua controale periodice, cu respectarea cerinţelor legale, nu numai în vederea aplicării de sancţiuni, ci şi pentru îndrumarea şi sprijinirea operatorilor economici pentru realizarea măsurilor de securitate la incendiu corespunzătoare spaţiilor pe care le administrează şi întreprinderea demersurilor necesare pentru obţinerea acestui act administrativ“, se arată într-o adresă a Ministerului Administraţiei şi Interne (MAI), publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor sub formă de răspuns la o interpelare a deputatului PNL de Iaşi Costel Alexe.
 
Potrivit MAI, controalele din perioada următoare la cluburi şi localuri din Iaşi vor fi efectuate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Într-o anexă a adresei, care datează de la sfârşitul lunii septembrie, dar a fost publicată abia zilele trecute, MAI a nominalizat cluburile care nu au încă autorizaţie de securitate la incendiu, iar printre acestea se numără localuri mari şi cunoscute din Iaşi, dar şi unele mai mici: Times, Skin, Club Bila 8, Club Canabis, The Legend şi Master Pub. Alte localuri incluse pe listă sunt în Tudor Vladimirescu (Unica SRL, punct de lucru), Nicolina (Centru de evenimente Agora), Copou (Cristis Store SRL - str. Lascăr Catargi nr. 12; Euro Market Junior SRL - aleea M. Sadoveanu nr. 54; Admiral Company SRL - bd. Carol I nr. 48), Moara de Vânt (Us-rom House Ltd SRL - Moara de Vânt, nr 31-33; Poieni Iaşi SRL - zona de agrement Ciric) şi în zona centrală (Sera Less Inc SRL - str. Elena Doamna nr. 50). 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politruci

Cătălin ONOFREI

Politruci

Da, sunt total de acord cu Orban. Politrucii trebuie mătrăşiţi. Dar începeţi cu cei din PNL, din PSD, din USR! Sigur este vorba de o măsură constituţională!

Filmuletul zilei

opinii

Suntem cum gândim

Briscan ZARA

Suntem cum gândim

Sunt atâtea aspecte care caracterizează un om prin prisma minţii lui, că s-ar putea scrie tone de cărţi, de aceea e important să se descopere doar plusurile lui, acelea pe care el le-a considerat cu adevărat importante. Restul sunt înşelătoare. Pentru că timpul unui om şi spaţiul în care se desfăşoară acesta sunt finite, prin urmare nu poate să fie foarte bun în toate domeniile, pe toate planurile, de aceea el alege conform structurii sale, doar anumite laturi ale vieţii pe care să le studieze mai profund, pe care să le respecte, să le considere cu adevărat valoroase.

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Ciprian IFTIMOAEI

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Începând cu anul 2010, pe data de 20 octombrie, se aniversează în peste 130 de ţări Ziua Mondială a Statisticii. Această aniversare a fost stabilită prin Rezoluţia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite 64/267 din 3 iunie 2010, ca o recunoaştere a activităţii Comisiei de Statistică a ONU, care funcţionează din 1947, în dezvoltarea sistemelor naţionale de statistică (statisticilor oficiale), îmbunătăţirea comparabilităţii acestora, elaborarea unor indicatori statistici fiabili, precum şi acordarea de asistenţă pentru programele de dezvoltare durabilă.

Cuvântul ierarhului

Mihai DORIN

Cuvântul ierarhului

Trăim o stare de agitaţie care ne complică vieţile, iar pe unii îi împiedică să gândească responsabil. Am în vedere mai ales pe cei care au datoria - prin statutul funcţiei şi fişa postului - să aducă măcar un strop de calm, dacă pace nu pot, din varii motive, care ţin nu atât de complexitatea gestionării pandemiei, cât de incapacitatea intelectuală de a identifica soluţii mature, nu simple măsuri imperativ-restrictive. 

pulspulspuls

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Când vă spuneam noi că ceva e putred în relaţiile externe ale lui Peni Hill, că nu degeaba l-a şi acuzat Dragnea la vremea lui, la un moment dat, că e băiat de mingi de-al ghinărarilor din SIE, voi nu şi nu: Bartman, Batman... 

Caricatura zilei

Arheologi

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.