anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 15.07.2020

Lista grădiniţelor de stat din județul Iași care vor fi deschise în timpul verii

GALERIE
gradinitatabele gradinite deschise vara (1)tabele gradinite deschise vara (2)
 • gradinita
 • tabele gradinite deschise vara (1)
 • tabele gradinite deschise vara (2)
- +

La finalul acestei luni se deschid mai multe grădiniţe din judeţul Iaşi, conform Hotărârii Comitetului Naţional de Urgenţă şi în baza Ordinului comun al Ministerului Educaţiei, Ministerului Sănătăţii şi al Ministerului Muncii.

Astfel, conform listei publicate în cursul zilei de ieri de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, 20 de unităţi de învăţământ vor funcţiona la nivelul judeţului, iar alte şapte care ar fi putut fi deschise pe perioada verii nu vor funcţiona fie pentru că au fost prea puţini copii înscrişi, fie pentru că sunt realizate reparaţii la clădirile acestor instituţii.

Astfel, conform listei publicate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, sunt deschise deja de ieri, 24 iunie, cele două instituţii de învăţământ preşcolar din localitatea Focuri, la Şcoala Gimnazială nr. 2 Focuri şi Şcoala Profesională Focuri. De asemenea, începând cu data de 29 iunie vor fi deschise grădiniţele cu program prelungit nr. 15, nr. 23, nr. 26, „Cuvioasa Parascheva“, „Ion Creangă“, nr. 2, nr. 14, nr. 16, nr. 17, nr. 18, nr. 20, nr. 22, nr. 24, nr. 25 şi nr. 4, acestea fiind deschise până pe 10 iulie. De asemenea, Grădiniţa „Sf. Sava“ va fi deschisă în perioada 17 - 21 august, Grădiniţa nr. 29 va fi deschisă în perioada 3 - 14 august, iar grădiniţa de la Şcoala Gimnazială Pârcovaci şi Grădiniţa cu Program Normal Vânători vor funcţiona în perioada 1 - 15 iulie.

În cazul instituţiilor care nu vor putea funcţiona în această vară, grădiniţele cu program prelungit nr. 9, nr. 1 şi Grădiniţa cu Program Săptămânal „Moţoc“ nu vor fi deschise din cauza numărului mic de înscrieri, fiind depuse şase cereri la toate cele trei instituţii. De asemenea, se realizează reparaţii la grădiniţele nr. 11, nr. 12, nr. 3 şi nr. 8.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Gardienii umanităţii

Cătălin ONOFREI

Gardienii umanităţii

A venit momentul să ne gândim din nou la stele şi la roboţi.

Filmuletul zilei

opinii

Industria de selfie-uri

Briscan ZARA

Industria de selfie-uri

Prezentul a murit în numele eternităţii. Care eternitate se pierde într-un morman de CD-uri sau în vreun fişier pe calculator cu mii, poate sute de mii de alte momente „salvate” - în realitate pierdute - care, mai mult ca sigur, nu vor mai apuca să fie vreodată vizionate de nimeni din lipsă de timp (cine are atât timp pe lume să vadă mii de poze?!...).

Contribuţii ieşene la întemeierea statisticii oficiale în România

Ciprian IFTIMOAEI

Contribuţii ieşene la întemeierea statisticii oficiale în România

De-a lungul celor 161 de ani de funcţionare neîntreruptă, statistica oficială din România a fost condusă de personalităţi marcante ale ştiinţei şi culturii ca Dionisie Pop Marţian, Ion Ionescu de la Brad, Loenida Colescu, Sabin Manuilă, Anton Golopenţia, Constantin Ionescu, a beneficiat de contribuţiile unor savanţi şi creatori de şcoală socială, economică, demografică, matematică precum Dimitrie Gusti, Virgil Madgearu, Octav Onicescu, Nicolae Georgescu-Röegen, Gheorghe Mihoc, Vladimir Trebici.

Din nou, despre statui şi demolatori

Mihai DORIN

Din nou, despre statui şi demolatori

La pledoaria mea din articolul precedent pentru statui şi dezicerea de demolatori, mi s-a replicat că acestea sunt făcute să dăinuie atât cât nu le-a trecut vremea. După care sunt demolate sau demontate şi ascunse privirilor oamenilor. Pentru ca ei să nu creadă în idoli falşi sau care nu mai corespund vremurilor noi. De-a lungul timpului asistăm la o veritabilă cavalcadă a demolării statuilor. 

pulspulspuls

Cât de grea alegere are de făcut PD Daniel?

Cât de grea alegere are de făcut PD Daniel?

Ehehe, iubiţi dreptcredincioşi, am stat noi strâmb şi am cugetat drept dacă se cade oare în faţa lui Doamne-Doamne, acuma în preajma lui Sânt’Ilie, să plecăm urechea sau să scormonim în mormanul mare de zvonuri despre personagiile pentru care par a se face cărţile în aceste zile, ca să fie uns peste cea mai bogată arhiepiscopie din ţară, numai păduri, păşuni şi mănăstiri bogate cât vezi cu ochii. 

Caricatura zilei

Test Covid Grecia

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.