anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 25.09.2020

LIVE-UPDATE: Miniştrii Boloş, Alexe, Turcan şi primarul Chirica, conferinţă de presă comună la Iaşi

GALERIE
conferinta Roznovanu
  • conferinta Roznovanu
- +

UPDATE: La final, cei patru au fost surprinşi de întrebarea reporterului “Ziarului de IaşI” legată de absenţa marilor proiecte de infrastructură din regiune (autostrăzile) din memorandumul cuprinzând 160 de proiecte prioritare ale României, pe care Guvernul urmează să îl aprobe azi. Lista proiectelor, alcătuită de Ministerul Finanţelor Publice pe baza propunerilor celorlalte ministere - numai Transporturile vizează 130 de proiecte -, constituie baza de la care va pleca propunerea de buget de stat pe anul viitor. Amintim că, ieri, la Iaşi, ministrul Transporturilor a subliniat că Autostrăzile Moldovei şi Unirii sunt investiţii prioritare şi a dat chiar termene de finalizare a lor.

UPDATE: Întâlnirea celor trei miniştri şi a primarului cu jurnaliştii ieşeni a adus şi câteva informaţii utile. Printre acestea, că elevii vor primi 250.000 de tablete până pe 10 septembrie, "dacă nu vor exista contestaţii la licitaţia organizată în acest sens", a adăugat Raluca Turcan.

TEXT INITIAL: Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene, Costel Alexe, ministrul Mediului Apelor şi Pădurilor, Raluca Turcan, vicepremier, alături de primarul Mihai Chirica susţin de la ora 12 o conferinţă de presă. Ei vor aborda subiecte de actualitate din domeniul de activitate al fiecăruia.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Dan CONSTANTIN

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Peisajul din pădurile noastre frumoase, atâtea câte au mai rămas, este unul apocaliptic. Cel mai probabil puştii abia născuţi se vor obişnui cu acest peisaj şi vor crede că aşa ceva este normal şi de fapt asta este natura.

Filmuletul zilei

opinii

Ghidul bunului alegător

Alexandru CĂLINESCU

Ghidul bunului alegător

Cartea lui Cristian Preda este un ghid extrem de util pentru cei care doresc să înţeleagă mecanismele democraţiei. Iar atunci când votează, să o facă în cunoştinţă de cauză.

Partidul şpăgar electoral

Nicolae CREŢU

Partidul şpăgar electoral

S-a tot vorbit şi scris despre şpaga electorală. De-a lungul scurselor decenii de „democraţie” românească, postceauşistă. 

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

pulspulspuls

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Apropo de manifestaţiile împotriva măştii de protecţie care au loc în ultima perioadă la Bucureşti, despre care presa din Bucureşti a prezentat dovezi clare că au în spate nu numai imbolduri, dar şi bănuţi dinspre Moscova, voi aţi observat ceva ciudat, bizar, ce am văzut şi noi? 

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.