Localnicii din satul Alexandrei vor fi consiliati de psihologi

miercuri, 31 iulie 2019, 09:52
1 MIN
 Localnicii din satul Alexandrei vor fi consiliati de psihologi

Localnicii din Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dinca, vor fi consiliati psihologic, miercuri, de catre o echipa de psihologi de la Bucuresti, potrivit primarului comunei, Gheorghe Tudorascu.

Miercuri, psihologii vor fi prezenti pe toata durata zilei la Caminul Cultural din Dobrosloveni si vor discuta cu fiecare persoana din localitate care va dori sa stea de vorba cu ei. Primarul Gheorghe Tudorascu a spus ca a solicitat prezenta in comuna a unor psihologi deoarece in localitate "teama pluteste in aer".

"Am solicitat ajutor si luni a venit de la Bucuresti o echipa care a fost la familia Alexandrei, impreuna cu persoane de la primarie, cu asistentul comunitar, cu o persoana de la Asistenta Sociala. Astazi (miercuri – n.red.), de la 10:00, la Caminul Cultural vor fi prezenti din nou psihologi de la Bucuresti. Vor sta de vorba cu copii, cu adulti, cu toti cei care simt ca au nevoie. Echipa de specialisti va ramane pana diseara (miercuri seara – n.red.) la Caminul Cultural, pentru ca sa poata veni si persoanele care lucreaza pana la ora 16:00. Este nevoie de consiliere psihologica pentru ca in localitate pluteste acum in aer o o teama, parca nimic nu mai creste, e o atmosfera apasatoare", a spus Tudorascu.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii