Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.12.2023

Cum poţi să aduci plus valoare clienţilor prin produsele, serviciile şi evenimentele organizate

Localuri transformate în creaţii artistice

GALERIE
doiamenajari interioarecaramida aparentaplacaj-patruplacaj-cinci
  • doi
  • amenajari interioare
  • caramida aparenta
  • placaj-patru
  • placaj-cinci
- +

În epoca digitală oamenii caută experienţe, nu doar îndeplinirea unor nevoi. De aceea amenajarea restaurantelor nu mai este doar despre locul în care oamenii mănâncă, beau sau îşi petrec timpul.

Daca îţi doreşti să te diferenţiezi, trebuie să aduci plus valoare clienţilor prin produsele, serviciile şi evenimentele organizate.
 

 

Cum faci acest lucru?

 

O modalitate bună de diferenţiere o constituie realizarea unui decor care iese din registrele clasice. Pentru a realiza o amenajare cu un design care se distinge de companiile concurente, primul pas constă în alegerea particularităţilor stilistice.

Creează-le oamenilor o experienţă de neuitat în localul tău, amenajându-l în ton cu personalitatea brandului.
Pentru ameanajarea pereţilor poţi opta pentru cărămizi aparente şi placaje ceramice Brikston Klinker. Fiind materiale versatile, se pliază în diferite stiluri arhitecturale, de la clasic la modern sau rustic.

 
Spre exemplu, un brand tradiţional poate fi pus în valoare de o amenajare vintage, cu accente stilistice, care denotă căldură şi familiaritate. Poţi realiza o amenajare desprinsă parcă dintr-o poveste de demult, pentru un restaurant fără vârstă, utilizând placaj ceramic sau cărămidă aparentă în culoarea argilei, pentru realizarea zidăriei aparente a pereţilor.


 
Dacă, însă, vrei să mergi pe un aspect neutru şi subtil, specific stilului minimalist, poţi opta pentru cărămizi aparente Brikston Klinker, din colecția Mundo. Culorile în tonuri de gri oferă distincţie pereţilor şi un aspect dinamic, fiind un must-have pentru realizarea unei amenajări echilibrate şi curăţate de elemente stilistice inutile. Frumuseţea culorilor neutre asigură fundalul perfect pentru orice stil de decoraţiuni interioare.


 
Cremul este noul negru. Pentru cei care îşi doresc să realizeze o amenajare de restaurant luminoasă, în nuanţe diafane, colecţia Rose de la Brikston Klinker este ideală. Creată pentru clipe dulci şi amintiri plăcute, această gamă include cărămizi aparente potrivite pentru un restaurant cu o personalitate activă, fresh. Aspectul pudrat al pereţilor conferă unicitate localului și o stare de bine clienţilor săi.


 
Dacă vă doriţi amenajări care să reziste în timp, avem o veste bună: placajul ceramic şi cărămida aparentă nu se decolorează! Aşadar, vei avea aceleaşi culori intense, de care te-ai îndăgostit, chiar dacă timpul îşi va lăsa amprenta.

Poţi alege dintr-o gamă variată de modele, texturi şi nuanţe pentru amenajarea distinctă a restaurantului tău, întrucât produsele ceramice klinker sunt disponibile în peste 100 de nuanţe.

Amenajări creative!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Un caz şcoală despre cât preţ pune primarul Mihai Chirica pe interesul Iaşului şi al ieşenilor şi cât contează pentru el sintagma Iaşul – Capitala Culturală a României, de care, de altfel, abuzează în discursuri publice până la saţietate. E vorba de cazul Baia Turcească.

opinii

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Alexandru CĂLINESCU

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Fapt este că tânărul Pleșu se mișca dezinvolt nu numai în zona artelor plastice. dar și în teritoriul literaturii sau în acela al filosofiei. Teoretiza reușind să evite ariditatea conceptuală, era erudit fără pedanterie, scria de pe atunci admirabil, în egală măsură nuanțat și precis. Sunt pagini pe care, dacă îmi este permis să fac o supoziție, cred că le-ar semna și astăzi.

Jurnalul lui Asachi (7)

Neculai SEGHEDIN

Jurnalul lui Asachi (7)

Puțină lume poate reproduce un vers din Asachi, sau un titlu din opera acestuia. Puțini dintre noi știm ce a făcut, de fapt, Asachi în cultura română. Cu toate acestea, Asachi are o mare valoare simbolică, este un bun național, un blazon al culturii noastre, fiind, pur și simplu, …Asachi!

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

pr. Constantin STURZU

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

Următoarea „mişcare”, cea de a treia, este cea mai delicată şi necesită multă îndrăzneală. Vedem că Hristos nu-l cruţă deloc pe acel tânăr evlavios şi râvnitor, ci îi pune în faţă o alegere mai mult decât incomodă: aceea de a-şi vinde averea, de a împărţi totul săracilor şi de a urma cu totul Fiului lui Dumnezeu. 

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri