anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Locuri de muncă în IT, bănci, inginerie la Targul de Joburi FORMING, Iași

GALERIE
Targul de Joburi FORMING
  • Targul de Joburi FORMING
- +

Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi organizeaza Joi, 29 Octombrie 2015, la Hotel Unirea Iasi, Targul de Joburi FORMING, eveniment ce face parte din proiectul “Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”. 

Vor fi prezente la eveniment peste 20 de companii din regiunea de Nord – Est care vor avea disponibile locuri de munca in domenii precum :

- Inginerie (Telecomunicatii, Constructii, Mecanica, Electrotehnica, Electrica)

- Finante – Banci

- Management si Consultanta

- IT (Software si Hardware)

Printre companiile care au confirmat prezenta la eveniment se numara : Aerostar, ALLMETECH, BCR Asigurari de Viata, Delcam, InsoftDev, Italian Call Center Iasi, ApaVital, Electroputere VFU Pascani, Point architects, Depozitul de Usi, Chemical Company, Lear Corporation, Teaching Iasi, Concord Service Center, Kiwi Finance, Quartz Matrix, precum si multe altele.

Intrarea este gratuita

Sunt asteptati la eveniment tineri absolventi, someri de scurta sau de lunga durata si persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Intrarea este gratuita, pe baza CV-ului, iar targul este deschis intre 08 :30 si 16 :00. Mai multe detalii despre proiect se pot gasi pe : www.forming.ro

Despre proiectul FORMING

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi, împreună cu Universitatea Politehnică din Bucureşti – în calitate de solicitant, Universitatea Politehnică din Timişoara şi Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, derulează proiectul ”Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”. Obiectivul general al proiectului este de îmbunătățirea capacităţii de ocupare a 1000 de şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din diferite zone teritoriale ale României, dintre care 240 din zona de N-E, prin furnizarea de servicii integrate şi inovative de consiliere, mediere și formare profesionala personalizată în domeniul ingineriei 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.