anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 25.05.2022

Locuri de parcare la licitaţie, în Alexandru şi Tătăraşi

GALERIE
Licitatie parcare
 • Licitatie parcare
- +

Şoferii ieşeni vor putea licita în această săptămână pentru 30 de noi locuri de parcare de reşedinţă. În următoarele şapte zile vor fi organizate 6 proceduri pentru închirierea acestora. O primă procedură se va des­făşura astăzi, când va putea fi licitat un loc de parcare situat în strada Profesor Petru Cujbă nr. 1. La licitaţie vor putea participa locatarii din blocurile F2, F11, respectiv L11-L17. 

A doua licitaţie va fi organizată marţi, când vor putea fi închiriate două locuri de parcare situat în strada Minervei nr. 10. Pentru participarea la licitaţie se pot înscrie locatarii din blocurile 843-845 şi 907. A treia procedură va avea loc miercuri, pentru închirierea a 15 locuri de parcare, amplasate pe strada Sarmisegetuza nr. 8. Acestea vor fi disputate de locatarii blo­curilor Q4, R11-R13 şi Z1. Alte 9 locuri de parcare, situate pe strada Oancea nr. 12, vor fi licitate joi.

Pentru obţinerea unui loc se vor putea înscrie locatarii din blocurile 350-352 şi 355. Vineri va fi scos la licitaţie un loc de parcare situat pe strada Ciurchi nr. 101, imobilele cu drept de participare fiind blocurile F6, F7 şi P11. Ultima licitaţie se va desfăşura pe 10 aprilie, pentru închirierea a două locuri de parcare situate în strada Ţuţora nr. 15. La ea vor putea participa locatarii din blocurile D1 şi G1. Toate procedurile vor fi organizate la ora 14.00, la sediul Direcţiei de Adminis­trare a Patrimoniului Public şi Privat, dosarele de licitaţie putând fi depuse până în ultima zi lucrătoare dinaintea licitaţiei. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.