Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

GALERIE
puls
  • puls
- +

Fiţi atenţi aicea, stimaţi telespectatori, cam cum se pune problema şi şmenul între conţilierii partidoiului ieşean, când e vorba de votat au ba în calitate de vice al premarelui pe omul buhaiului şantajist Ghihocel, cel pus pe liste de dipotatul deştept Grămadă în urma unui şantaj, aşa cum se aude prin piaţă la Alexandru, ba chiar şi pe la Nicolina (unii zic chiar că şi pe la piaţa de cornute de la Podu Iloaiei, lunea dimineaţă)! 

Cică ieri dimineaţă, înaintea şedinţelor conţilierilor locali, liberalul în cuget şi-n simţiri Peni Hill i-a luat deoparte pe conţilierii partidoiului, pe rând, şi le-a spus să facă bine şi să-l voteze vicepremare pe papiţoiul buhaiului, ăla cu nevasta în berou la Grămadă, că aşa a negociat el cu Electricianul şăf de la partidoi, şi în plus, că altfel vor avea multe zile fripte în gazeta de şantaj a buhaiului, care le va turna tone de lături în cap dacă nu fac cum spune el.

Hmm, băbăeţ, şi voi dragi liberali colegi de-ai lui, iacătă cam cum joacă Peni Hill, dacă-l laşi să se urce pe masă: îşi dă nădragii jos şi te face de baftă! Spuneţi şi voi, dragi telespectatori: nu era înainte mai bine cu Trump?

PS: De ce a forţat Electricianul şi Peni lovitura asta acum? Vorovim mâine...

Cea mai mare supărare politică din judeţ e la Paşcani

Dacă e să discutăm pe organizaţii, nu pe oameni, cică una din cele mai grele lovituri încasate la alcătuirea listelor actuale de la partidoi le-a luat trupa de la Paşcani, stimaţi telespectatori. O lovitură aşa de grea, cum n-a mai fost alta din ’90 încoace. Dacă până acum nu exista, nici măcar pe vremea autoritarului Solcanu, ca filiala de acolo să nu aibă minim un parlamentar, başca un secretar de stat chiar în Guvern, iacătă că acuma, tura asta, s-a ajuns că păşcănenii nu au mai primit nimica nimicuţa absolut: zero barat. Asta în condiţiile în care fostul premare avea antamat post de deputat, pupila lui fostă vice şi ea ceva pe la Iaşi, plus altele.

Or, ca să se ştie, filiala de acolo e una tare aducătoare de voturi, căci controla întreaga zonă. Nu întâmplător, acum două săptămâni când a venit de la Bucureşti la Iaşi nea Tudose, fostul premier, ca să mobilizeze activul de partid revoltat din cauza listelor acesta i-a cerut personal conţilierului judeţean Cristi Stanciu, om influent în zonă, să meargă acolo şi să pună lumea la mişcare, ca să nu se facă partidoiul de râs la procente duminica ce vine. Dar, deh, dacă n-ai cu cine? Aşa că tare suntem şi noi curioşi: va aduce ceva bun de ronţăit au ba, în bocancii de la Iaşi, Sfântul Nicolae?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Brand mic

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.