Lucky Studio îți oferă libertate financiară prin videochat în Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Advertorial

Lucky Studio îți oferă libertate financiară prin videochat în Iași

GALERIE
30 Lucky Studio videochat Ia+Öi 230 Lucky Studio videochat Ia+Öi
  • 30 Lucky Studio videochat Ia+Öi 2
  • 30 Lucky Studio videochat Ia+Öi
- +

Viața e bună cu alții și poate mai puțin prietenoasă cu tine. Unora poate le dă o familie cu posibilități, liniște și o mulțime de oportunități. Iar tu trebuie să te lupți cu multe greutăți.

Acum ai șansa să depășești toate necazurile astea. Lucky Studio îți dă un job în videochat în Iași prin care câștigi o mulțime de bani. În sfârșit, ai șansa de a fi pe picioarele tale!

Câștigă și tu între 400 și 6.500 lei pe zi din videochat în Iași!

Chiar dacă ai multe dificultăți acum, norocul tău e pus deoparte. Pentru că o fată isteață și simpatică se descurcă întotdeauna. Te primim la Lucky Studio să lucrezi în videochat în Iași imediat! Fără CV sau recomandări. Suntem o echipă exclusiv feminină la studioul ăsta și știm cât de mult contează să ți se acorde o șansă. Și noi am avut nevoie de cineva care să creadă în noi. Acum noi credem în tine că poți să faci bani. Că poți să uiți de probleme și să-ți găsești drumul tău în viață.

De oriunde ai fi, din Iași sau dintr-o comună oarecare, vrem să te ajutăm. La Lucky Studio am lucrat cu mii de modele începătoare de-a lungul timpului. Am dat o șansă unor fete care vedeau pentru prima dată orașul. Le-am angajat la Lucky Studio și așa au început să câștige din videochat în Iași. Până au ajuns să facă între 400 și 6.500 lei pe zi. În fiecare zi! Așa devin toate modelele noastre independente financiar. Se angajează, ascultă de sfaturile colegelor noastre de la trainer și încep să crească în încasări. În plus, arată tot mai bine prin machiajul gratuit oferit de noi și merg la orele de engleză, plătite tot de Lucky Studio. În felul ăsta, banii se adună și devin modele de succes în videochat în Iași.

Lucky Studio te ajută să trăiești bine

Pentru început, îți rezolvăm și cazarea în Iași. Poți sta gratuit la vila Lucky Studio. Plus că transportul de la cazare la studio și invers ți-l asigurăm noi, tot gratuit. Îți spuneam despre trainingul pe care-l primești când te angajezi la Lucky Studio. Avem 10 colege angajate care se ocupă doar de asta: să te ajute să faci bani din videochat în Iași. Ele îți explică tot ce trebuie să știi, de la A la Z. Treptat, cu multă răbdare. Dacă ai vreo nelămurire, îți arată din nou ce trebuie să faci. De asta Lucky Studio e considerat cel mai bun studio de videochat din Iași. Te ajutăm și te respectăm ca femeie totodată. Așa reușești să faci și bani și să capeți încredere în puterile tale. Apoi descoperi gustul vieții bune ca model de videochat în Iași.

Suntem sigure că o să te vedem în curând mergând la mall să faci shopping. O să intri în magazine frumoase, de parfumuri, pantofi sau genți, să-ți cumperi ce vrei tu. Ca toate fetele elegante din Iași. Când câștigi între 400 și 6.500 lei pe zi ca model de videochat în Iași la Lucky Studio, îți permiți orice. O să poți să bei zilnic o cafea în oraș, să ajuți financiar pe oricine vrei tu. Noi avem încredere că poți reuși și suntem aici pentru a te susține încă de la început! Deci hai și tu la Lucky Studio, cel mai serios studio de videochat din Iași!

Contact

Studio videochat Iași Lucky Studio

Tel: 0742.286.286

www.luckystudio.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

Urare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.