Lucrare colectiva de artă la Centrul Antidrog din Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Lucrare colectiva de artă la Centrul Antidrog din Iaşi

GALERIE
mandala
  • mandala
- +

12 bebeficiari ai Asociatiei Cluburilor Alcoolici in Recuperare din Iasi (ACAR) au fost antrenati in realizarea unei lucrari colective de arta, cu scopul de a le creste stima de sine si de a-i incuraja sa-si dezvolte abilitatile de comunicare.

Aceasta poate fi admirata astazi, incepand cu ora 17, la sediul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog din str. Mihai Costachescu nr. 1 (corpul B).

Ei au fost implicati in programul de terapie alternativa "Mandala Umbrei", derulat in parteneriat de cele doua ONG-uri in perioada 9-11 aprilie.

"Această activitate a fost susţinută de terapeutul artistic Maria Miu, membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România (U.A.P.R.), în calitate de voluntar CPECA Iaşi. Activitatea s-a derulat etapizat prin: proiectarea şi reprezentarea grafică a umbrei, reprezentarea grafică a centrului (centrul atenţiei, centrul familial, social si universal), exprimarea amintirilor, emoţiilor, trăirilor si dorinţelor beneficiarilor prin scris, reprezentarea vieţii înconjurătoare a subiectului cu ajutorul hârtiei colorate lipite in exteriorul cercului", a precizat comisarul Romica Ichim, coordonator CPECA Iasi.

Programul acţiunii „Mandala Umbrei” va sta la baza unui proiect pilot, ce va fi implementat la nivelul CPECA Iaşi, pentru beneficiarii ce au comportamente adictive.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Judeţul furat

Cătălin ONOFREI

Judeţul furat

Naţiunea română va rămâne doar un vis.

Filmuletul zilei

opinii

„Nimicul nimicniceşte”

Briscan ZARA

„Nimicul nimicniceşte”

... contaminează totul în jur ca un măr stricat, poate face ca albul să pară negru şi invers, susul să pară jos, iar când se ajunge acolo se instalează absurdul şi anarhia.

Maia şi de la capăt

Mihai DORIN

Maia şi de la capăt

Dacă Basarabia se va salva, istoria va consemna că o femeie a încercat să convoce energiile neîntinate ale poporului, dar nu a reuşit să învingă oculta celor care vor să ţină ţara „între lumi”, din raţiuni exterioare (ruseşti) şi din mediocritate, fie că a reuşit să pună ţara pe calea europeană, singura care o poate lecui de fantasma Rusiei. 

Sus Şora, jos Cioran

Nichita DANILOV

Sus Şora, jos Cioran

Un lucru nu-i este limpede: nu te poţi învârti la infinit în jurul propriului tău paradox. Existenţa aceasta, ca un amurg de cenuşă, ce se varsă peste capul lui Demiurg. Apoi această veşnică demenţă a lui Dumnezeu. Scleroza creaţiei. Lumea privită prin răgetul unui porc. E suficient să-i citeşti o carte, ca să cunoşti conţinutul tuturor celorlalte.

pulspulspuls

A venit Mişu de la Bucureşti să dreagă busuiocul la partidoi

A venit Mişu de la Bucureşti să dreagă busuiocul la partidoi

Fraţilor, e foiala de pe lume, nu alta: cică la partidoiul ieşean se fac calcule şi strategii pe masa electorală, mai ales acuma cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare, când, zic cunoscătorii, sau cei cu capul mai pe umeri, este nevoie de un sprint pe judeţ. 

Caricatura zilei

AFTER ILL

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.