anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Lucrările de construcție la Spitalul de Copii se opresc pentru două luni: se face instalaţia electrică

GALERIE
refacere_instalatie_spitalul_de_copii
 • refacere_instalatie_spitalul_de_copii
- +

Reabilitarea și modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” a ajuns în faza execuției unor lucrări complementare de instalații electrice. În calitate de autoritate contractantă, Consiliul Județean a alocat 2,65 milioane de lei, precizând că „lucrările care fac obiectul prezentei proceduri de atribuire nu reprezintă un obiectiv de investiții de sine stătător, ci completări ale categoriilor de lucrări aferente obiectelor incluse în obiectivul de investiții «Reabilitarea și modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași»”. 

Anunțul de licitație precizează de asemenea că, pe parcursul celor 60 de zile cât este prevăzut să aibă loc realizarea instalației electrice, „va sista lucrările de reabilitare în desfășurare, pentru asigurarea frontului de lucru, având în vedere că lucrările de refacere a finisajelor în urma intervențiilor sunt cuprinse în contractul de lucrări aflat în derulare”.

Ofertele vor fi evaluate în funcție de componenta funanciară (90 la sută din punctaj) și de perioada de garanție (minim 5 ani, 10 la suntă din punctaj pentru 8 ani și peste). Sursa de finanțare pentru acest segment de lucrări este asigurată din fonduri europene, bugetul de stat și bugetul propriu. Ofertele sunt așteptate până pe 11 iulie. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Admitere nouă, obiceiuri vechi

Ioan Alexandru TOFAN

Admitere nouă, obiceiuri vechi

În lipsa unor criterii ferme cu privire la viaţa academică şi a unor planuri solide de viaţă, absolvenţii de liceu nici nu au la îndemână prea multe temeiuri pentru a decide ce vor studia ca studenţi. Astfel, argumentul îmbulzelii devine oarecum convingător.

opinii

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Codrin Liviu CUȚITARU

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Fugi, Rabbit (şi toată seria pe care o deschide) reprezintă o parabolă a alienării în universul postindustrial, publicarea sa în română căpătând, încă din 2008, cu un an înaintea morţii scriitorului, o neaşteptată legitimitate culturală în contextul prezentului.

Perpetuum praedictionem

Bogdan ILIESCU

Perpetuum praedictionem

The best way to predict the future is to create it. (Cel mai bun mod să prezici viitorul este să îl creezi.) Peter Drucker

Provincialismul trufaş al capitalei

Florin CÎNTIC

Provincialismul trufaş al capitalei

Într-una dintre postările sale educative de pe FB, Dan Alexe sublinia că toţi avem accent şi că cel valah, „dă Bucureshti”, e unul dintre cele mai caraghioase, graiul obişnuit al respectivilor aborigeni fiind şi plin de greşeli de acord. Căci a fi provincial nu e o chestiune de plasare geografică, ci de educaţie, nu?

pulspulspuls

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

’Neaţa bună, dragi cetitori! Am vrut pe astăzi să vă spunem una faină cu premarele Mihăiţă al nostru, dar n-o mai spunem căci, din ce am auzit, omul și-a trimis famiglia în concediu. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.