Lumea halatelor albe: venerabilul domn Usturoi rămâne la butoane la Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Lumea halatelor albe: venerabilul domn Usturoi rămâne la butoane la Iaşi

GALERIE
puls
 • puls
- +

Iată stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe că din nou, la ceas de seară, ne-a parvenit o ştire de maximă importanţă pentru suflarea medicală din târgul nostru. 

S-a bătut palma, se zice, pentru ca mandatul actual al stimabilului domn Usturoi, de reprezentant de vârf al lumii mai sus pomenite, să fie prelungit fără discuţii. Asta pune capăt momentan unei îndelungi pânde din partea clientelei liberale, care vedea pragul de pensionale al venerabilului Usturoi ca pe un moment de afirmare proprie, în spiritul meritocraţiei cultivată de actuala coaliţie de guvernare. Vivat! Vivat!

Clienţi noi la Iaşi pentru politichia de alcov

Una scurtă apropo de fuga lui Dragnea din cuibuşorul conjugal, după ce zice-se că a văzut un filmuleţ în care ţiitoarea cu 30 de ani mai tânără Irinuca făcea sex oral cu un duşman, film trucat cap coadă, zice-se, dar care l-a enervat atâta de tare pe fostul şef al partidoiului încât acesta pur şi simplu a dispărut de câteva zile (Doamne-fereşte, poate nu face vreo parascovenie).

Gurile rele zic că omul s-ar fi retras în munţi, ca să organizeze mai bine noul lui partid. Staţi însă liniştiţi: nu stă în văgăuni, ci la patru stele! Altceva voiam noi să-i sugerăm fostului lider: oare ştie că amicul lui de la Iaşi, nea Gigi, fript şi el în dragoste mai dihai, şi tot cu ţiitoarea mai tânără, este liber şi dornic să reintre în ringul politic, dacă o fi loc?

Pune-i repejor, nea Liviu, pe liber pe panglicarii ăia doi făcuţi şefi la Iaşi la filială de Codrin Ştefănescu şi ia-l rapid pe nea Gigi, că merită! Repejor, cât încă nu are alte oferte, cum am auzit că i-ar pregăti unii...

Ultima poantă de care se râde în traficul infernal

Şi, pentru că a trecut ziua de luni, cea mai infernală zi de trafic în oraş, iată şi ultima poantă de care se râde prin târg, apropo de pupilul politic al gagiumanului de mai sus! Cică ştiţi de ce lunea dimineaţă e cel mai nasol în trafic? Pentru că şi ţaigherimea locală, aia care-i taie drum şefului prin trafic, e atunci pe liber: este ziua în care premarele Mihăiţă doarme până la prânz, obosit de la stat prin cluburi cu manele pân’ la ziuă. Haida de: chiar aşa o fi?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Avem selecţioner!

Nicolae GRECU

Avem selecţioner!

Dinspre conclavul de la „Casa Fotbalului” se iţesc dâre de fum alb, numai că cine e alesul rămâne un mister.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Autorul prezintă în continuare procesul rapid de dispariţie a ţărănimii prin colectivizarea comunistă a agriculturii, aşa cum l‑a perceput în propria copilărie.

Din bucătăria rugăciunii

pr. Constantin STURZU

Din bucătăria rugăciunii

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a consacrat 2022 ca fiind "Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinului” şi "Anul comemorativ al sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigore Palama şi Paisie de la Neamţ”. De fapt, şi când vorbim despre sfinţii isihaşti, tot despre rugăciune vorbim. Adică despre ceea ce ne orientează spre Dumnezeu.

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

„Când teoria matematică este arbitrul suprem al adevărului, devine dificil să vedem diferenţa dintre ştiinţă şi pseudoştiinţă. Rezultatul sunt oameni precum judecătorul din procesul lui Evangeline Adams sau Fiul Raiului din China antică, care au încredere în exactitatea matematică a teoriilor fără a lua în considerare performanţele lor - care confundă matematica cu ştiinţa, raţionalitatea cu realitatea.” (Levinovitz, 2016)

pulspulspuls

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Veşti noi pe astăzi, stimaţi telespectatori, multe “bombă”, despre noua împărţeală de posturi de şefi regionali din Moldova, la instituţiunile ce au sediul, multe din ele, taman la Iaşi. 

Caricatura zilei

Fără certificat verde în UK

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X