anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Magnoliilor Residence: Apartamente de 2 camere în complex rezidențial situat la câteva minute de Palas și Iulius Mall

GALERIE
Logo_fundal_alb
 • Logo_fundal_alb
- +

Magnoliilor Residence este un proiect imobiliar dezvoltat pe modelul D+ P+ 6 Etaje, având destinaţie rezidenţială.

Amplasat în spatele Facultății de Construcții

Magnoliilor Residence este amplasat în zonă centrală - Strada George Emil Palade nr. 10 (fostă Malu, în spatele Facultății de Construcții), zonă consacrată rezidențial și de afaceri, foarte aproape de Palas și Iulius Mall. Astfel, accesul spre zona cea mai activă a orașului din punct de vedere al petrecerii timpului liber dar și al cumpărăturilor, este ușor și rapid.

 Tipuri de apartamente

Imobilul cuprinde  6 tipuri de apartamente cu două camere. Cu suprafețe locuibile între 49 și 65 de metri pătrați, acestea sunt moderne, cu o împărțire eficientă a spațiilor interioare. Toate apartamentele au fost structurate astfel încât să răspundă nevoilor unui stil de viață contemporan. Fiecare tip de apartament este gândit pentru a oferi un nivel crescut de funcționalitate și utilizare a spațiului, oferind astfel un înalt grad de confort și finisare.

Dezvoltator cu experiență

Realizat de un dezvoltator cu experiență, S.C. Proexin, complexul va fi construit numai cu materiale de bună calitate. Calitatea materialelor folosite și compartimentarea eficient gândită vor asigura un maxim de confort și siguranță pentru toți locatarii. 

Locuri de parcare

Magnoliilor Residence va oferi rezidenților posibilitatea de a opta pentru locuri de parcare individuale, acoperite în demisol și descoperite la exterior.

Lift

Nu trebuie să urcați scările dacă nu doriți, nici măcar până la etajul 1. Magnoliilor Residence va fi dotat cu lift.  

Sunați sau vizitați-ne pentru mai multe detalii

Cei interesați pot obține detaii direct de la showroom. Acesta este chiar la adresa Magnoliilor Residence - Strada George Emil Palade nr. 10 (fostă Malu), în spatele Facultății de Construcții. De asemenea, informații suplimentare puteți obține la telefon 0722.287985.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X