Mai multe instituţii publice ieşene au scos posturi la concurs
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Mai multe instituţii publice ieşene au scos posturi la concurs

Se caută de la peruchier şi artist lyric până la controlori, şoferi sau laboranţi

GALERIE
bugetari
  • bugetari
- +

Mai multe instituţii publice din judeţ au lansat concursuri de recrutare de personal în ultima săptămână. Potrivit portalului guvernamental posturi.gov.ro, cele mai multe anunţuri vizează administraţia publică locală şi sistemul educaţional/cultural. 

Printre angajatori se numără şi câteva primării din localităţi precum Brăeşti (un consilier clasa I), Butea (un consilier debutant), Costeşti (un inspector asistent), Mirosloveşti (un inspector superior) şi Miroslava (un inginer, doi agenţi de pază şi un referent). În schimb, cele mai multe posturi au fost scoase la concurs de către Staţiunea de Cercetare pentru Creşterea Bovinelor Dancu: un post expert achiziţii publice şi şase posturi de laboranţi (genetică animală, reproducere la taurine, control produse de origine animală, nutriţie şi control furaje, creştere şi exploare a taurinelor – 2). Totodată, Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad caută un şofer, iar unitatea militară 02534, un referent de specialitate. În mediul cultural, Opera Naţională Română Iaşi a publicat mai multe anunţuri de recrutare de personal: un machior, un artist liric, un şef atelier, un contabil-şef şi un peruchier.

În sistemul de învăţământ au fost lansate concursuri de către instituţii precum Universitatea „Al.I. Cuza“ (un secretar), Şcoala Gimnazială „B.P. Haşdeu“ (un secretar), Şcoala Gimnazială „Constantin Teodorescu“ din Războieni (un administrator financiar), Şcoala Gimnazială „Ioanid Romanescu“ din Voineşti (un secretar-şef) şi Liceul Tehnologic de Transporturi şi de Construcţii (un paznic). Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul online posturi.gov.ro, site guvernamental unde sunt publicate anunţuri de recrutare personal în sistemul bugetar din întreaga ţară. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.