Mama Andreei Marin, retrogradată în funcţie după articolul din „Ziarul de Iaşi“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 20.10.2021

Mama Andreei Marin, retrogradată în funcţie după articolul din „Ziarul de Iaşi“

GALERIE
renata marin
  • renata marin
- +

Şefa Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Populaţiei a fost retrogradată. Plenul Con­siliului Judeţean va discuta astăzi transferul Re­natei Marin, directoarea DJEP la Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanei, într-o funcţie inferioară. Astfel, pe 9 decembrie, directorul DLEP, Marius Bodoga, a cerut conducerii CJ transfe­rul Renatei Marin „în in­teresul serviciului, în ca­drul DLEP, pe funcţia pu­blică de conducere de şef serviciu Stare Civilă, înce­pând cu data de 16 decembrie“. Renata Marin şi-a dat acordul pentru transfer în aceeaşi zi, chiar înainte ca solicitarea lui Bodoga să ajungă la CJ. Transferul Re­natei Marin la DLEP ca simplu şef de serviciu survine la două săptămâni după ce „Ziarul de Iaşi“ a prezentat situaţia de conflict de in­terese în care s-a aflat aceasta timp de trei ani.

CITIŢI ŞI: Ce magie cu bani a făcut mama vitregă a „zânei“ Andreea Marin, pe spatele CJ Iaşi (FOTO)

Astfel, Marin şi-a înfiinţat în 2011 o PFA prin intermediul căreia invita pe primari şi pe alţi funcţionari publici să cum­pere ghiduri şi CD-uri sau să participe la dezbaterile pe care le organiza pe teme de stare civilă. Situaţia era cu atât mai gravă cu cât o parte a invitaţiilor şi adreselor trimise de Renata Marin nu purtau ştampila PFA, ci antetul şi ştampila Con­siliului Judeţean. Mai mult, una dintre persoanele de contact din partea PFA era chiar o subordonată a Renatei Marin din DJEP. Activitatea paralelă cu cea oficială i-a adus Renatei Marin venituri de aproximativ 27.000 lei în ultimii trei ani.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Fraţii de cruce strâmbă

Cătălin ONOFREI

Fraţii de cruce strâmbă

Cum ar arăta un stat condus de nişte microbişti ce-şi fac cruce în timp ce înjură?

Filmuletul zilei

opinii

Dacii liberi

Briscan ZARA

Dacii liberi

Precum oamenii din Neanderthal, peste doar 50 de ani se va pomeni despre românii din spaţiul carpato-danubiano-pontic ca despre o naţie dispărută care a locuit câteva sute de ani pe aceste meleaguri. Pandemia de coronavirus va fi ca o linie roşie de hotar în istorie văzută ca punct final de eliminare a lor.

Corigenţi la sănătate şi bunăstare socială

Ciprian IFTIMOAEI

Corigenţi la sănătate şi bunăstare socială

Oficiul de statistică al UE, Eurostat, a diseminat recent indicatorul AROPE care arată că România este cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană, cu 35,8% din populaţie în risc de sărăcie sau excluziune socială, în anul 2020. 

Un geniu

Nichita DANILOV

Un geniu

Aici ar trebui să depună jurământul atât preşedintele, cât şi tot guvernul României, a spus el. Da, aici, în fosta închisoare de la Sighet, unde se mai aud scâncetele şi urletele foştilor deţinuţi politici care au fost supuşi la privaţiuni şi chinuri inimaginabile, tocmai ca să avem acum o temelie pentru a ne clădi noua democraţie şi noua societate...

pulspulspuls

Cum a luat deputata Berescu faţa altora mai în pole position

Cum a luat deputata Berescu faţa altora mai în pole position

Pentru că, iată, Cioloş tocmai a depus ieri lista şi programul guvernului său în parlament, unde în următoarele zile se va decide prin vot dacă merge echipa asta înainte au ba, şi pentru că avem un ieşean pe acea listă, am zis că musai să-l chestionăm olecuţă pe amicul Archibald Tănase despre subiect, în calitatea lui onorabilă de om cu doftorat în sforăraie politică. 

Caricatura zilei

Certificate

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.