Managerul Carmen Dorobăț de la Infecțioase, înlocuit cu medicul Florin Roșu
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 27.01.2021

Managerul Carmen Dorobăț de la Infecțioase, înlocuit cu medicul Florin Roșu

GALERIE
sedinta cj
  • sedinta cj
- +

De astăzi, Alina Belu este noul manager al Spitalului Sf. Maria, iar noul șef de la Boli Infecțioase este Florin Roșu.

Achiziții, Juridic și Resurse Umane sunt primele departamente de la BI pe care noul manager Roșu vrea să le eficientizeze. 

Cât privește deficitul de personal de la spitalul mobil, aflat în administrarea Spitalului de Boli Infecțioase, el crește odată cu înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire, a adăugat el.

Florin Roșu a explicat că spitalul de campanie ROL 3 montat la Letcani nu este construit pentru situații epidemiologice, dar că a fost adaptat pentru actuala pandemie și că va fi dezvoltat in continuare în acest sens.

Atât prefectul, cât și noul manager de la Boli Infecțioase s-au arătat nemulțumiți de implicarea Spitalului Militar în gestionarea crizei sanitare, invocând o implicare sub așteptări.

"Vom începe o profesionalizare a manageriatului spitalelor din subordinea CJ", a mai spus Alexe. 

Cât privește situatia de la Spitalul de Copii, noul director a spus că prioritatea este finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor de renovare și reabilitare termică a clădirii.

În cadrul ședinței, prefectul a vorbit despre incidenta mare a cazurilor de infectare la Valea Lupului, dar că Directia de Sanatate Publică este cea care poate propune instituirea carantinei, pe baza mai multor factori. Marian Grigoraș a dat exemplul comunei Ciurea, unde rata de infectare a început să scadă după carantinarea zonală impusă duminică.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Summitul democraţiilor

Lucian DÎRDALA

Summitul democraţiilor

Mai ales dacă summitul democraţiilor va prefaţa forme durabile de cooperare, singura modalitate de evitare a cacofoniei va fi aceea ca Washingtonul să recurgă la metode mai vechi şi mai puţin ortodoxe de obţinere a consensului, cum ar fi plăţile colaterale şi exprimările mai răstite.

Filmuletul zilei

opinii

Moroii comunismului

Florin CÎNTIC

Moroii comunismului

Mai mulţi prieteni de dreapta mi-au reproşat discret textul tăios despre Donald Trump spunându-mi că, astfel, dau apă la moară neomarxismului agresiv al stângii americane şi europene. Deşi resping cocoloşirea fostului preşedinte sub acest motiv fals şi inadecvat, m-am gândit totuşi să reiau un text publicat aici în urmă cu şapte ani în care deconstruiam „nostalghia” după nazismul roşu.

Conferinţa

Radu PĂRPĂUȚĂ

Conferinţa

Conferinţa se poate intitula cam aşa: Protuberanţele adâncurilor la clasicii moderni sau De la parabolicul inteligenţei prezumţioase la trăirea abisalului echivoc (jur că titlul e autentic). Cred că nu ar fi de lepădat nici Influenţa stâlpilor de telegraf asupra ciclului menstrual la raţe sau, şi mai bine, Influenţa paralelismului şinelor de cale ferată asupra ciclului menstrual la ciorile de pe traverse.

Felicia Donceanu

Alex VASILIU

Felicia Donceanu

Prezenţa sporadică a muzicii academice româneşti în repertoriile filarmonicilor şi teatrelor lirice din ţară este, din 1990 până acum, o realitate. Câte o aniversare sau comemorare, o întâmplare, prezenţa rară a unui compozitor la pupitrul orchestrei simfonice din ţară pentru a oferi publicului o lucrare proprie (Sabin Păutza) mai aduc aminte publicului că în România există o cultură muzicală de excepţională valoare. Un nume care ar merita cu prisosinţă să fie mai bine cunoscut este al Feliciei Donceanu.

pulspulspuls

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Gata, încă una şi mă duc, vorba reclamei: azi am zis să închidem în sfârşit subiectul spumos al banalului chişleac de pe augusta persoană e lui Peni Hill, vorba unui amic, dar nu înainte de a vă mai spune una mică, prin ricoşeu, despre acest tratament lactat în zi festivă. 

Caricatura zilei

Ivermectină

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.