Manelistul Adrian Minune, dat jos cu forța de pe o scenă din Vaslui. Cânta doar ”lălăieli” și dedicații
Cântărețul Adrian Minune a fost dat jos vineri seara de pe scena unui club din Vaslui chiar de către patronul localului, nemulțumit de prestația manelistului, scrie Vremea Nouă.
Organizatorul a explicat ulterior că a recurs la acest gest pentru că Adrian Minune dăcea doar dedicații și ”lălăia”, în loc să cânte, în condițiile în care spectatorii au plătit bilete de 120 de lei pentru a asista la concert.
Patronul complexului s-a declarat dezamăgit de calitatea programului artistic, dar și de faptul că acesta nu ar fi respectat una dintre reguli: fără dedicații în timpul spectacolului. Patronul s-a urcat pe scenă, a încercat să îi oprească pe cei care veneau să dea dedicații și chiar i-a transmis lui Adrian Minune să se țină de programul artistic convenit. Neștiind cine este, artistul i-ar fi spus «nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu. Cine ești?». După ce a aflat, le-a spus celor prezenți «patronul ne-a plătit foarte bine, nu mai luăm dedicații».
„Da, eu l-am coborât de pe scenă. Situația e puțin penibilă, pentru că nu ne-am așteptat la așa ceva. Tot respectul pentru Adrian Minune, e un artist de la care ai pretenții, dat fiind că este scump să-l chemi la un eveniment. Noi am convenit de la început că nu are voie să primească bani și dedicații, nu voiam ca anumite personaje să monopolizeze evenimentul, pentru că noi voiam să fie un spectacol pentru toată lumea”, a explicat patronul clubului, pentru sursa citată.
”Să știi că voi fi nevoit să te cobor de pe scenă”
Potrivit acestuia, prestația lui Adrian Minune, pentru care l-a plătit, a constat în „multă muzică orchestrală” și „lălăială”, astfel că organizatorul nu mai înțelegea ce se întâmplă de fapt pe scenă.
”Eram șocat, nu știam ce să fac, mă uitam la oameni, o fi bine, o fi rău. Nu îmi mai dădeam seama dacă mai cântă omul (n.r. Adrian Minune). La un moment dat, m-am dus și i-am zis ”dacă nu te conformezi și nu cânți un program frumos, așa cum este și normal, să știi că voi fi nevoit să te cobor de pe scenă și să preia DJ-ul atribuțiile”, a mai explicat organizatorul.
Adrian Minune trebuia să aibă un program artistic de 50 de minute, însă nu a cântat mai mult de 30-40 de minute. Pentru a participa la acest eveniment, vasluienii au plătit bilete – 120 lei/persoană. Patronul complexului a declarat că ține foarte mult la imaginea localului construit și nu și-a dorit ca evenimentul să cadă în derizoriu. „De la început i-am spus că nu are voie să primească bani și dedicații, însă într-un final s-a agreat să îi permit acest lucru, însă în afara programului stabilit. A venit, la un moment dat, un personaj, i-a dat ceva bani. M-am dus și i-am spus (n.r. „personajului”, adică unui vasluian) să nu mai facă acest lucru, pentru că nu e un eveniment privat, ci un spectacol care se adresează tuturor. Apoi l-am rugat să părăsească zona. Văzând că veneau mai multe personaje – nu le dau numele pentru că îi cunosc toți vasluienii – care nu țineau cont de pază, m-am instalat la intrarea pe scenă și le-am zis «peste mine nu se trece. Eu dictez modul în care se derulează petrecerile aici. Sunt reguli care trebuie să fie respectate de toată lumea. Dacă doriți să dați dedicații, nu aveți decât să îl contractați la evenimentele voastre». Bineînțeles că nu le-a convenit. Și au început să cânte mai mult orchestral. Nu îmi dădeam seama dacă omul (n.r. Adrian Minune) mai cântă bine sau nu, la un moment dăduseră foarte tare muzica, începuseră să se audă niște țiuieli în boxe, făceau semne între ei ca să îmi provoace mie un disconfort mare și să părăsesc zona”, a spus patronul complexului.
” După ce a plecat Adrian Minune, eu am rămas la petrecere, m-am plimbat printre oameni și mulți mi-au strâns mâna și mi-au zis «felicitări». Oi fi tu Adrian Minune, dar nu poți să-ți bați joc de mine, de banii mei sau de vasluieni. Nu știu dacă ar trebui să-mi cer scuze. Pur și simplu nu am vrut ca acest eveniment să cadă în derizoriu, iar oamenii să plece acasă după câteva dedicații, pentru că se spunea doar «pentru… pentru… pentru…». Lumea vine la Noblesse pentru respectul pe care îl oferim, nu putem să scăpăm din vedere acest lucru, mai ales că și cheltuielile ca să îl aducem au fost foarte mari”, a mai spus patronul Complexului Noblesse.
Mai mult, pe vremeanoua
Publicitate și alte recomandări video