Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Maraton Forte sau Tianli: care este castigatorul? (P)

GALERIE
tianlivsmaratonforte
  • tianlivsmaratonforte
- +

Multi barbati care se confrunta cu disfunctia erectila apeleaza la Maraton Forte sau Tianli. Este vorba despre situatiile in care barbatul nu reuseste sa obtina sau sa mentina o erectie ferma pentru un act sexual satisfacator.

Mulți bărbați care se confruntă cu disfuncția erectilă apelează la Maraton Forte sau Tianli. Este vorba despre situațiile în care bărbatul nu reușește să obțină sau să mențină o erecție fermă pentru un act sexual satisfăcător. Performanțele sexuale pot fi afectate de mai mulți factori, între care stresul, unele boli cronice sau anumite medicamente.

Maraton Forte și Tianli sunt două produse care îmbunătățesc într-o oarecare măsură apetitul sexual și calitatea erecției. Totuși, acestea nu sunt neapărat cele mai bune soluții în cazul disfuncției erectile, deoarece numeroși utilizatori au reclamat efecte adverse neplăcute.  

Din acest articol, bărbații pot află care este cel mai bun supliment alimentar pentru potența.

Cum se administrează

În ceea ce privește modul de administrare al capsulelor Maraton Forte, utilizatorii trebuie să îl folosească ocazional și să ia 2 capsule într-o singură doză, cu o cantitate mare de lichid. Administrarea capsulelor se va face cu două ore înainte de actul sexual.

Cât despre Tianli, se recomandă administrarea orală a unei fiole cu aproximativ o ora înainte de actul sexual.

Faptul că aceste suplimente trebuie luate cu destul de mult timp înainte de actul sexual poate reprezenta o neplăcere pentru unii bărbați, care se simt presați să programeze actul sexual sau să fie atenți la timp.

Ingrediente folosite în compoziția lor

În compoziția Maraton Forte intră mai multe ingrediente naturale, printre care: extract de Muira Puama, extract de Guarana, extract de Tribulus Terrestris, extract de Ginseng siberian etc. Și ingredientele active din fiolele Tianli sunt naturale. Printre acestea se numără Tribulus Terrestris, Xanthium Spinosum, Rhadiola Rosea etc.

Reacții adverse

Deși în compoziția lor intră numai ingrediente naturale, Tianli și Maraton Forte nu sunt lipsite de efecte secundare, mai ales dacă nu se respectă indicațiile de administrare și se depășește doză recomandată. De exemplu, unii bărbați care au încercat Tianli au experimentat senzații de arsuri în capul pieptului și disconfort, chiar și dureri de cap.

În mod similar, unii utilizatori care au ales Maraton Forte au avut că reacții adverse dureri de cap puternice după administrarea capsulelor. Au fost și cazuri în care bărbații au observat dureri musculare, pe care le-au asociat folosirii acestei pastile de potența.

Alternativă mai bună pentru Maraton Forte și Tianli

Maraton Forte și Tianli sunt două suplimente alimentare pe care bărbațîi le folosesc pentru creșterea libidoului, pentru a obține erecții ferme și lungi, care garantează o intensitate mai mare a actului sexual. Cu toate acestea, efectele adverse ii fac pe mulți utilizatori să evite aceste produse și să nu le folosească cu regularitate.

Există un produs pe care bărbațîi îl pot alege pentru a a se bucură de performanțe mai bune în viață sexuală, fără grijă că vor experimenta efecte adverse. Rezultatele apar rapid, iar utilizatorii nu vor avea parte de o ejaculare precoce, fiind capabili să întrețînă un act sexual pentru mai mult timp.

Fiolele de Argon Potent au o formulă unică din ingrediente naturale și nu provoacă dureri de cap sau alte efecte secundare. Acestea contribuie la prelungirea actului sexual și la intensificarea plăcerii prin stimularea unei erecțîi ferme, efect care se simte în maxim jumătate de ora de la administrarea fiolei.

Printre ingredientele acestor fiole se regăsesc extractul de sâmbure de struguri (care îmbunătățește circulația sângelui), L-citrulina (care susține producția de oxid nitric) și alți compuși naturali care ajută la obținerea unei erecții puternice.

Concluzie

Maraton Forte sau Tianli sunt două produse menite să îmbunătățească viață din dormitor, însă efectele adverse pot fi destul de neplăcute. La polul opus se află Argon Potent, care este un supliment alimentar fără efecte secundare și care își face rapid efectul. În acest articol am expus păreri despre maraton forte cât și despre Tianli, alegere e la ține!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri