Marcel Ciolacu: V-am răspuns de zece ori până acum, PSD va avea candidat la prezidenţiale

miercuri, 12 iunie 2024, 17:00
1 MIN
 Marcel Ciolacu: V-am răspuns de zece ori până acum, PSD va avea candidat la prezidenţiale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că PSD va avea candidat la prezidenţiale, el respingând o susţinere a lui Nicolae Ciucă în cursa pentru Cotroceni. Despre organizarea prezidenţialelor în decembrie, liderul PSD a arătat că au o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat la sediul partidului dacă PSD l-ar putea susţine pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

”V-am răspuns de zece ori până acum, PSD va avea candidat”, a răspuns liderul PSD. Despre cine va fi prezidenţiabilul PSD, Ciolacu a precizat că va avea o discuţie în partid.

”Eu, săptămâna aceasta voi avea întâlniri cu toţi liderii partidului şi o să luăm o decizie”, a spus Ciolacu.

Despre organizarea alegerilor prezidenţiale la termen, în una decembrie, Ciolacu a răspuns: ”Domnul Ciucă, alături de mine şi de colegii mei, trebuie să ne asumăm deciziile pe care le-am luat. Noi avem o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie”.

Citiți și: Un tânăr consilier local a murit la scurt timp după alegeri. „Nu și-a permis o pauză în timpul campaniei”

El a dat asigurări că actuala coaliţie va rezista, chiar şi cu candidaţi separaţi la prezidenţiale. ”Categoric, avem o responsabilitate”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat şi despre o listă comună la parlamentare. ”Nu am terminat prezidenţialele, acum vreţi să terminăm şi generalele?”, a răspuns liderul PSD.

Citiți și: Doi români s-au filmat mâncând cârnați și roșii în avion. „Pentru ei suntem băgați în aceeași oală”

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii