anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Maricel Popa a dat cu cornul în lapte

GALERIE
Costel Alexe PNL
  • Costel Alexe PNL
- +

La nivelul executivului Consiliului Județean a fost prost gestionată  implementarea Programului pentru școli al României pentru anul 2018-2019, cunoscut sub denumirea de  “Laptele și Cornul”.  Lipsa de anticipație și prevedere a lui Maricel Popa a privat 70.000 mii de elevi din județ de laptele și cornul zilnic de doua luni. Acesta nu a luat în calcul  consecințele ulterioare care pot apărea prin transmiterea către primăriile din județ abia la sfârșitul lunii septembrie a responsabilităților  privind implementarea acestui Program.

Nu contează dacă a fost indiferență sau incompetență, este cert faptul că suntem  la jumătatea  lunii noiembrie și în multe UAT-uri nu s-au definitivat încă procedurile de achiziții pentru aceste alimente, unele primării nici nu au început demersurile pentru licitații, deoarece hotărârile Consiliului Județean inițiate de Maricel Popa, prin care se transferă  de la Consiliul Județean către primăriile din județ responsabilitățile și fondurile privind distribuirea produselor alimentare din cadrul acestui Program,  erau inaplicabile din punct de vedere legal la data adoptării lor, fapt care a fost ascuns consilierilor județeni.

Este fără îndoială, o situație unică în România, județul Iași este singurul județ cu o întârziere atât de mare în implementarea programului de distribuire a laptelui și cornurilor. Avem în față încă un exemplu de management defectuos la nivelul Consiliului Județean.


Președinte PNL Iași
Costel Alexe

Lider de grup al consilierilor județeni PNL Iași
Romeo Vatră

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.