anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.10.2020

Comunicat de presă (P)

Maricel Popa – Garantul falimentului ieșean!

GALERIE
C.Alexe
  • C.Alexe
- +

În 30 de ani, ”afaceristul speculant” Maricel Popa s-a remarcat prin preluarea dubioasă, căpușarea și falimentarea unor firme de renume ale statului român: concedieri masive, vânzarea activelor, speculă imobiliară cu terenurile fabricilor, datorii la stat și invariabil faliment!

Nu a creat, ci a distrus! Nu a fost business man, ci un biet bișnițar!

În 3 ani,”politicianul” Maricel Popa a beneficiat de un cadru politic unic în țară, un context extrem de favorabil, având de partea sa: Guvern PSD, miniștri și 8 parlamentari PSD de Iași, Primăria Municipiului Iași și primăriile orașelor din județ, zeci de primari de comună și sute de consilieri locali.

 Venind pe un val uriaș de încredere, Maricel Popa a preluat așteptările și speranțele ieșenilor că marile proiectele de dezvoltare ale județului și regiunii se vor concretiza, dar iată că după 3 ani de guvernare PSD, Maricel Popa a ajuns o deziluzie politică, un simbol al trădării, servilismului și oportunismului politic.

De marile proiecte ale Iașului, asemenea firmelor sale, s-a ales praful și au ajuns falimentare, căci în 3 ani nu s-a pus nici temelia la Spitalul Regional de Urgențe Iași, nu s-a turnat nici un metru de asfalt pe Autostrada Iași-Tg.Mureș și nici lucrările blocate de 7 ani la Centura Iașului nu au fost reluate.

Despre infrastructura sportivă și culturală a Iașului se mai vorbește doar pe la colțuri și în șoaptă, căci nimeni nu mai îndrăznește să creadă că atât timp cât PSD va fi la guvernare Iașul va avea prea curând: filarmonică, stadion modern și sală polivalentă la standarde europene!

Pentru toate aceste proiecte există linii de finanțare europene, fonduri nerambursabile, care ar acoperi parțial sau integral costurile de realizare!

Pentru toate aceste proiecte există capitol de finanțare în Bugetul României, iar parlamentarii opoziției și-au făcut datoria și au depus an de an amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2017, 2018 și 2019!

Realist vorbind, cu fonduri guvernamentale și europene, toate aceste proiecte ar fi putut fi finanțate și deja implementate dacă Maricel Popa s-ar fi ridicat la nivelul funcției publice pe care o ocupă și ar fi luptat pentru ieșeni!

Disperat să își păstreze funcția de președinte PSD Iași, Maricel Popa a bagăt in faliment proiectele de dezvoltare locală și regională, sacrificând bunăstarea unui județ cu 1 milion de locuitori pentru interesul personal!

Nu a cerut niciodată nimic pentru Iași, ci a acceptat firmituri și umilințe din partea propriului guvern. Colegii săi de partid își frecau bucuroși palmele că la Iași au o slugă tăcută și astfel le rămâne lor mai mult de împărțit din bugete și rectificări bugetare!

Astăzi, după 3 ani de Guvernare PSD, administratorul Iașului, Maricel Popa, este doar garantul falimentului, fără realizări și fără investiții!

Nu a creat, ci a distrus! Nu a fost un om politic, ci un biet politruc!

#NuNeReprezinta #IasulMeritaMaiMult

 

Deputat Costel Alexe,

Preşedinte PNL Iaşi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.