Maricel Popa: Ajunge cu ipocrizia și fariseismul. Este timpul ca Alexe să renunțe la orice funcție publică în care reprezintă Iașul!(P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de Presă

Maricel Popa: Ajunge cu ipocrizia și fariseismul. Este timpul ca Alexe să renunțe la orice funcție publică în care reprezintă Iașul! (P)

GALERIE
Maricel Popa - constructor
  • Maricel Popa - constructor
- +

Am urmărit cu atenție tot ceea ce s-a petrecut în ultimul timp în viața politică locală și națională. Și am observat, că la acest început de an, Iașul este pe toate canalele de știri și în toate ziarele.

Din păcate, nu pentru proiecte și investiții majore, ci pentru acuzațiile de corupție și hoție aduse lui Costel Alexe. Reacțiile de ieri ale președintelui României la adresa sa, mă determină, din nou, să îi cer public demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean Iași și să înceteze să mai facă județul de râs.

Nu ne mai reprezintă nicăieri. Cine poate să mai aibă încredere într-un hoț de tablă? Ce investitori vor mai veni la Iași când știu că li se va cere șpagă pentru serviciile pe care vor să le presteze? Cine poate să mai creadă pe cineva care a sacrificat pădurile Dobrovățului pentru interesul personal? Cine poate să mai aibă încredere că bugetul județului va fi administrat în mod corect și eficient? Cine poate să se mai simtă mândru că este ieșean cu așa un personaj la conducere?

Ieșenii s-au săturat de sistemul bolnav instaurat de Alexe. De pilele și rubedeniile plasate în funcții călduțe și cu salarii nesimțite. Ieșenii s-au săturat de un personaj toxic, care a făcut plângere penală pentru că în Iași s-a construit un spital în care să fie tratați bolnavii de Covid din regiune, în timp ce el căuta soluții să aducă la moșia de la Sculeni șpaga cerută de la Galați.

Să îți fie rușine Costel Alexe!

Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să renunți la orice funcție publică și să lași justiția să facă lumină în acest caz. Cât mai repede! Iașul are nevoie de proiecte și investiții, de oameni cinstiți, corecți, capabili să muncească la Consiliul Județean, nu de un șpagangiu care timp de 4 ani va fi preocupat să își construiască o apărare în dosarul său.

Departamentul de comunicare al PSD Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

N-a pățit-o numai Trump

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.