Maricel Popa, președintele PSD Iași: România are nevoie de o stângă modernă, de un partid social-democrat puternic! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de Presă

Maricel Popa, președintele PSD Iași: România are nevoie de o stângă modernă, de un partid social-democrat puternic! (P)

GALERIE
4
  • 4
- +

Maricel Popa, președintele PSD Iași: România are nevoie de o stângă modernă, de un partid social-democrat puternic!

Propunerile social-democraților ieșeni pentru Parlamentul României au fost depuse astăzi la Biroul Electoral Județean. Listele de candidați au fost însoțite de toate documentele solicitate de lege. 

Astfel, lista de la Senat este deschisă de Maricel Popa, președintele organizației județene a PSD și fost președinte al Consiliului Județean Iași. Pe locul doi, se află actualul deputat Bogdan Cojocaru, liderul TSD la nivel național, următoarele locuri fiind ocupate în ordine de prof. univ. dr. Paul Corneliu Boişteanu, omul de afaceri Florin Boca, prof. univ. dr. ing. Doru-Adrian Pănescu, actual senator, fost Președinte al Senatului Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, primarul comunei Butea Anton Anti și Aurica Cobuz, fostul primar al comunei Țibănești. 

Pentru Camera Deputaților, lista este deschisă de actualul senator Vasile Toma, specialist pe zona de transporturi, urmat de actualul deputat Vasile Câtea, președinte al Federației Române de Box, de Marius Ostaficiuc, președintele Organizației Municipale Iași al PSD și consilier județean, de deputatul și viceliderul grupului social-democraților din Camera Deputaților Silviu Macovei. Propunerile PSD Iași continuă cu actualul deputat Vasile Axinte, Ionuț Cîmpeanu, Constantin Apintiliesei, Bogdan Balanişcu, Bogdan Cruceanu, dr. Elena Mitrofan, prof. univ. dr. Dorin Luca, Mihai Mihalache, Ștefan Caisin și Radu Balint.

”În aceste momente avem nevoie de unitate, de mobilizare. Avem nevoie de implicarea fiecărui membru, fiecărui simpatizant pentru a putea aduce țara pe drumul cel bun. România are nevoie de o stângă modernă, de un partid social-democrat puternic. De aceea, am propus ieșenilor o echipă de specialiști, o echipă care se va lupta pentru proiectele Iașului și ale Moldovei. Este o echipă care nu va trăda Iașul. Ne vom lupta, uniți, pentru a îndrepta neregulile făcute de Guvernul PNL. Să nu uităm că Iașul a fost, în perioada guvernării PSD, pe primele locuri la alocările financiare”, a declarat Maricel Popa, președintele organizației județene Iași al PSD. 

Departamentul de Comunicare al PSD Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Prognosis: negative

Cătălin ONOFREI

Prognosis: negative

Tratamentul se amână după moartea pacientului.

Filmuletul zilei

opinii

Visuri pietrificate

Briscan ZARA

Visuri pietrificate

Credem fără urmă de îndoială în ceva, chiar dacă nu are nici cea mai mică legătură cu realitatea, pentru că aşa am fost educaţi, pentru că toţi ceilalţi cred, pentru că nu există nimic care să contrazică această credinţă care ne dă confort, încredere, mulţumire, siguranţă, şi chiar dacă adevărul ni se revelează într-un mod logic sau evident, palpabil, implacabil, covârşitor de clar, noi tot nu îl recunoaştem, pentru că nu vrem.

Unirea ca axă a istoriei noastre

Mihai DORIN

Unirea ca axă a istoriei noastre

Unirea este incontestabil axa istoriei noastre moderne, întrucât de realizarea ei depindea existenţa naţională. Ea s-a construit pe existenţa unei premise - unitatea neamului şi a unei realităţi dramatice - risipirea neamului. Din îngemănarea acestora a rezultat metoda la care a recurs generaţia unirii, şi anume aceea de a pune istoria să lucreze astfel încât risipirea să fie înlocuită cu unitatea. 

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

… a fost atras nu de latura angelică, ci de latura demonică a lucrurilor, încercând să scoată la lumină o parte din întunericul ce sălăşluieşte-n om. Pe domnia sa nu l-au obsedat îngerii, ci demonii, creaturile diforme ce populează zi de zi, clipă de clipă, gândurile muritorilor, insuflându-le tot felul de patimi (pofte) şi vicii.

pulspulspuls

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Iată, stimaţi telespectatori, ce ne trimite un cetitor fidel înregimentat politic, pe poşta rubricuţei, cu Archibald Tănase la adrisant: poza de care se face cea mai mare panaramă în interiorul filialei partidoiului ieşean în ultimele zile! 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.