Marile festivaluri Untold și Neversea 2021, în pericol să nu se mai țină: "O situație absurdă. Încercăm de un an să ne facem auziți"
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Marile festivaluri Untold și Neversea 2021, în pericol să nu se mai țină: "O situație absurdă. Încercăm de un an să ne facem auziți"

GALERIE
Untold și Neversea 2021
  • Untold și Neversea 2021
- +

"Din păcate, de un an de zile, dorința de a crea o conexiune și un plan concret cu autoritățile întârzie să apară.", au spus organizatorii celor mai mari festivaluri din România, joi, la conferința de presă comună a reprezentanților din industria culturală, ospitalității, artiști și lucrători din industria spectacolelor, potrivit antena3

"Din păcate, de un an de zile, dorința de a crea o conexiune și un plan concret cu autoritățile, întârzie să apară. Acesta este motivul pentru care, astăzi, pentru prima dată, toate aceste industrii care așteptau să aibă un dialog cu autoritățile, în tot acest timp, iată că venim cu un mesaj unitar și vă vom prezența situația în care ne aflăm.", a spus Eduard Chereji, directorul de marketing și comunicare al festivalului Untold.Bogdan Buta, UNTOLD: Propunem să reluam evenimentele cu teste rapide sau certificat de vaccinare. Sunt deja puse în practică în Germania. Avem nevoie de decizii

"O situație absurdă. Vorbim de antreprenori, artiști, reprezentanți ai industriei culturale, lucrători din industria de spectacole, care încercăm de un an să ne facem auziți și mesajul nostru să ajungă la urechile autorităților statului.

Din păcate, oricât am spune noi că avem soluții, dincolo de sute de ore pontate prin diverse birouri ale instituțiilor statului, dincolo de măsuri care sună bine pe hârtie sau la televizor, nu există concretizare." a mai precizat Eduard Chereji.

Principalele lucruri pe care le cer organizatorii de festivaluri de la autorități
Avem nevoie de un an plan care să ne aducă coerență. Care să ne ofere predictibilitate.
Solicităm și avem nevoie de un grup de lucru inter-ministerial care să ne ajute să lucrăm la acest plan de redresare a activității.
Avem nevoie de un grup de lucru condus la nivelul prim-ministrului, tocmai pentru a valida rapid ideile care se nasc în grupul de lucru.
Și bineînțeles măsuri compensatorii care ar trebui să acopere pierderile pe care toate industriile le-au suferit în această perioada.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.