Marius Bodea, ”binecuvântat” de Blaga și Gorghiu în zborul spre Primăria Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 20.06.2021

Marius Bodea, ”binecuvântat” de Blaga și Gorghiu în zborul spre Primăria Iași

GALERIE
foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2420foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2401foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2402foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2403foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2404foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2405foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2406foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2407foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2408foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2409foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2410foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2411foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2412foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2413foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2414foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2415foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2416foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2417foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2418foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2422
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2420
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2401
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2402
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2403
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2404
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2405
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2406
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2407
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2408
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2409
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2410
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2411
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2412
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2413
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2414
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2415
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2416
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2417
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2418
 • foto DAN LUCA - intalnire pnl - 2422
- +

Marius Bodea, candidatul PNL în cursa spre Primăria Iași, este pe placul lui Vasile Blaga și Alina Gorghiu, co-președinți PNL, prezenți astăzi la Iași.

„Este alegerea cea mai bună. Nu are un profil politic conturat, însă este un mic Iohannis, pentru că are rezultate bune în administraţie”, a spus Alina Gorghiu în cadrul întâlnirii care a avut loc la Casa Studenţilor, unde au participat 500 de membri şi simpatizanţi liberali din Iaşi.

Și Blaga crede în viitorul politic al lui Bodea, bazându-se pe rezultatele acestuia în administrație. Ba chiar a promis că anul viitor va veni la ”instalarea lui Bodea în funcția de primar al Iașului”.

Marius Bodea, desemnat candidatul PNL la primărie, a spus că ştie ce trebuie făcut pentru ca Iaşul să se dezvolte, el precizând că „e necesar să nu mai promitem lucruri în care nu credem”.

Imagini de la conferința de presă PNL, în GALERIE FOTO

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.