anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 19.08.2022

Marius Bodea a demisionat din fruntea filialei PNL Iași

GALERIE
marius bodea
  • marius bodea
- +

 Marius Bodea a renunțat la funcția de conducere pe care o avea în cadrul PNL Iași. Vă redăm comunicatul de presă:

”Astăzi sunt nevoit pentru prima dată în cariera mea profesională și politică să iau o decizie, asupra căreia am cumpănit foarte mult, și anume aceea de a demisiona din funcția de Președinte al Filialei PNL Iași.

Desigur, decizia va parea una de neînțeles, în condițiile în care activitatea organizatorică a filialei a fost revitalizată în această perioadă, iar timpul foarte scurt de la numirea mea în funcție până la data prezentei demisii, nu poate consemna o analiză pertinentă asupra performanței, ori contraperformanței.

Trebuie astăzi să recunosc că îmi lipsește pare-se acel ingredient ce mai toți liderii politici îl au și anume puterea de a accepta compromisuri. 

Atât timp cât consider că fac parte dintr-o echipă de oameni cu picioarele pe pământ, ce pot singuri să decidă pentru ei și pentru filiala județeană, cred totodată că PNL Iași nu are nevoie de suport tehnic din partea nimănui, că PNL Iași nu este o filială ce trebuie ținută de mână, că PNL Iași poate lua singur deciziile statutare, de oportunitate pentru PNL Iași. 

Am acceptat această onorabilă funcție tocmai pentru a ajuta filiala PNL Iași și nu pentru a obține ceva, la fel cum am acceptat să candidez pentru funcția de Primar, etapă ce a fost extrem de epuizantă.

Consider că peste tot în lume managerul căruia i se stabilesc obiective, răspunderi și asumări, trebuie să aiba libertatea deplină să își construiască echipa așa cum consideră că poate performa mai bine, dar în același timp aș putea admite că un partid nu se conduce corporatist, așa cum probabil am procedat eu.

Din rațiuni legate de dorința mea de a nu afecta în nici un fel imaginea partidului din care fac parte de peste 18 ani, rog respectuos să se accepte ca ceea ce am scris mai sus, deși nu am nominalizat persoane și situații concrete, sunt singurele mele declarații”

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.