Marius Bodea: Adevărul despre „trădarea“ mea față de PNL și parteneriatul solid cu Cosette Chichirău, viitorul primar al Iașului (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presa (P)

Marius Bodea: Adevărul despre „trădarea“ mea față de PNL și parteneriatul solid cu Cosette Chichirău, viitorul primar al Iașului (P)

GALERIE
NZ6_5444 (3)
 • NZ6_5444 (3)
- +

Nu, nu toți suntem la fel!

În februarie, în acest an, eu, ca președinte al PNL Municipiul Iași, și Cosette Chichirău, ca președinte al USR Iași, bătuserăm palma ca să facem o alianță la Iași, cu candidat unic al PNL și al USR, ideal al USR-PLUS, pentru că aceasta era perspectiva încă de atunci. Au fost discuții lungi și am ajuns la o concluzie bună: două partide care urmau să aibă peste 30% în municipiul Iași fiecare, într-o alianță, dădeau primarul Iașului. 

Noi doi, Marius Bodea și Cosette Chichiăru, am fost parteneri într-un proiect al Iașului încă din februarie. Astăzi nu s-a schimbat nimic. 

Atunci când am anunțat în interiorul PNL faptul că vom avea o alianță de dreapta la Iași pentru Primărie, în partid s-a instaurat panica. Planul ca, de fapt, Mihai Chirica să fie candidatul PNL Iași la Primărie, data oricum cel puțin din ianuarie 2018. PNL a preferat alianței cu USR-PLUS aducerea în partid a celui mai corupt primar al României!

Am plecat din PNL în prima secundă. Eram șeful organizației municipale, deci cu funcție în partid, eram președintele Comisiei de Transport, una dintre cele mai puternice comisii din Camera Deputaților. Aceste privilegii le-am pierdut în secunda doi. Am plecat fără să am o înțelegere prealabilă cu nimeni, nu am discutat cu nimeni absolut nimic!

Câteva luni mai târziu am discutat cu Cosette Chichirău despre posibilitatea de a relua proiectul nostru de a-i înlătura pe politicienii care abuzează de ieșeni zi de zi. 

Sigur, tema traseismului ne privește pe toți, dar să pleci de la Putere, lăsând tot în urmă și să te duci într-un partid de opoziție parcă nu-i același lucru. Am căutat să văd dacă mai există exemple. 

Noi ne-am pus la aceeași masă ca să schimbăm lucrurile în Iași, și o vom face, Iașul va fi schimbat plecând de la doi oameni care s-au înțeles la un moment dat, împreună cu echipele din jurul lor.

Astăzi, la alegerile locale, vorbim despre oameni. Suntem cei care merităm voturile ieșenilor cu adevărat, asta vrem să convingem până în ultima zi!

În final, reiau câteva întrebări pentru activiștii liberali și pentru cei care până acum au votat la Iași PNL:

 • Vă reprezintă ceea ce se întâmplă astăzi, când în Partidul Național Liberal sunt aduși și puși în frunte primari pedofili care au nenorocit niște copile chiar în sediul Primăriei?

 

 • Sunteți mândri și onorați că în PNL astăzi au intrat primari care îl elogiau acum o lună pe Ceaușescu și astăzi reprezintă PNL? Primari condamnați penal pentru fraude cu fonduri europene! Sunt reprezentanții PNL azi. Oare, dragi liberali, vă reprezintă acest lucru? Dar vă reprezintă rușinea pe care am trăit-o iarăși când am aflat că președintele PNL Iași este plagiator de marcă, și iarăși Iașul a apărut în vârtejul nenorocirilor din România, pe lângă abuzuri, corupție, și cu hoția asta intelectuală? Ăsta este PNL?

 

 • Sunteți mândri de investigația Recorder care arată cum președintele Alexe trimitea mesaje siropoase primarului pedofil, „te iubesc ca pe tatăl meu!”? Un primar care a nenorocit două copile în sediul Primăriei! „Suntem alături de tine”, iar acum apare peste tot cu el. Asta e ceea ce vă așteptați voi ca mesaj din partea PNL?

 

Nu mai stați pe gânduri dacă să nu mergeți la vot pentru ce v-au făcut, veniți la vot și votați pentru că acum aveți pe cine alege!

Aveți acum o opțiune!

Și mai am un mesaj pentru votanți, în general:

Veniți la vot pe 27 septembrie, pentru că altfel domnii Chirică, Alexa, domnul Popa și doamna Gavrilă își vor aduce și vor înșira toți susținătorii, fie că sunt din mafia imobiliară, fie că sunt din alte mafii, și ne vor sufoca orașul și județul.

Ce se va întâmpla peste 4 ani cu domnii Chirică și Alexa? Nu știm, dar știm ce vor fi făcut cei care astăzi taie pădurile din jurul Iașiului, cei care ocupă fiecare loc liber din Iași cu blocuri de carton: ei vor pleca în altă parte, vor căuta alți politicieni corupți și vor începe dezmățul și în altă parte. Iar noi, peste 4 ani vom rămâne cu probleme și mai mari pe care le vom rezolva mult, mult, mult mai greu decât am putea să rezolvăm astăzi.

Veniți la vot, împreună putem să-i învingem!

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate,  Unitate și Solidaritate parte a alianței electoral e „Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro. Cod unic de identificare: 21200391

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.