Marius Bodea, mesaj pentru votanții din mediul urban: Ieșiți la vot și pentru ceilalți ieșeni din județ, care nu au șansa voastră la un trai civilizat! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Comunicat de presa (P)

Marius Bodea, mesaj pentru votanții din mediul urban: Ieșiți la vot și pentru ceilalți ieșeni din județ, care nu au șansa voastră la un trai civilizat! (P)

GALERIE
Deschidere
  • Deschidere
- +

În aceste două luni de zile de precampanie și campanie am parcurs peste 10 000 de kilometri în județul Iași. Am fost în aproape toate localitățile și concluzia mea este, după ce am vorbit cu mii de oameni, că toți ceilalți au luat foarte simplu această campanie, au mers doar și au făcut câteva poze, au lipit afișe.

Noi, candidații Alianței USR PLUS la Iași, suntem singurii care am stat de vorbă cu oamenii în județ. Singurii care am avut răbdarea să le ascultăm necazurile, lipsurile, și să integrăm în programul nostru de guvernare județeană toate aceste lucruri care să schimbe amărăciunea aceasta din județ.

Sigur, sunt lucruri pe care le știam, ori parte dintre noi le bănuiam. Județul nostru are niște pungi de sărăcie nedemne de mileniul în care trăim.

Noi, aici în municipiul Iași suntem extrem de răsfățați, că avem acces la apă curentă, la energie, la gaz, ne putem face o cafea dimineața la un esspresor. Am un mesaj ferm pentru votanții din urban, urbanul mare Iași, urbanul mediu: ieșiți la vot și pentru ceilalți din județ, care nu au șansa voastră!

Noi, candidații Alianței USR PLUS, am făcut o campanie curată. Avem programe care privesc și chestiunile simple, de bun-simț, care sunt de fișă de post a celor care administrează județul sau orașul, anume, apă, asfalt, canalizare, gaz, am venit însă și cu proiecte care să pună în valoare ceea ce are Iașul și ceilalți competitori nu au făcut acest lucru: patrimoniul cultural, am vorbit despre mall-ul cultural pe care să-l facem, despre Parcul Natural pe care vrem să-l înființăm cât mai repede la Bârnova-Repedea, care să protejeze Iașul, cel mai poluat oraș al României. Și despre Cucuteni am vorbit, un proiect extrem de important, care valorifică istoria noastră, de aici.

Ce am primit în schimb? Sute de conturi false, mii de mesaje de pe aceste conturi false care încercau să ne discrediteze  și am ajuns să-mi capăt dreptatea în instanță și după cum ați putut observa, unicat în România, am reușit să oblig Facebook să închidă paginile false care postau în numele meu, punând la cale o acțiune majoră de discreditare pe ultima sută de metri.

Nu asta este campanie, domnule „Chirică“, sau „Alexa“, cum sunteți cunoscuți prin țară.

Veniți la vot, împreună putem să-i învingem!

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate,  Unitate și Solidaritate parte a alianței electoral e „Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro. Cod unic de identificare: 21200391

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.