anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 24.10.2020

Comunicat de presa (P)

Marius Bodea, mesaj pentru votanții din mediul urban: Ieșiți la vot și pentru ceilalți ieșeni din județ, care nu au șansa voastră la un trai civilizat! (P)

GALERIE
Deschidere
  • Deschidere
- +

În aceste două luni de zile de precampanie și campanie am parcurs peste 10 000 de kilometri în județul Iași. Am fost în aproape toate localitățile și concluzia mea este, după ce am vorbit cu mii de oameni, că toți ceilalți au luat foarte simplu această campanie, au mers doar și au făcut câteva poze, au lipit afișe.

Noi, candidații Alianței USR PLUS la Iași, suntem singurii care am stat de vorbă cu oamenii în județ. Singurii care am avut răbdarea să le ascultăm necazurile, lipsurile, și să integrăm în programul nostru de guvernare județeană toate aceste lucruri care să schimbe amărăciunea aceasta din județ.

Sigur, sunt lucruri pe care le știam, ori parte dintre noi le bănuiam. Județul nostru are niște pungi de sărăcie nedemne de mileniul în care trăim.

Noi, aici în municipiul Iași suntem extrem de răsfățați, că avem acces la apă curentă, la energie, la gaz, ne putem face o cafea dimineața la un esspresor. Am un mesaj ferm pentru votanții din urban, urbanul mare Iași, urbanul mediu: ieșiți la vot și pentru ceilalți din județ, care nu au șansa voastră!

Noi, candidații Alianței USR PLUS, am făcut o campanie curată. Avem programe care privesc și chestiunile simple, de bun-simț, care sunt de fișă de post a celor care administrează județul sau orașul, anume, apă, asfalt, canalizare, gaz, am venit însă și cu proiecte care să pună în valoare ceea ce are Iașul și ceilalți competitori nu au făcut acest lucru: patrimoniul cultural, am vorbit despre mall-ul cultural pe care să-l facem, despre Parcul Natural pe care vrem să-l înființăm cât mai repede la Bârnova-Repedea, care să protejeze Iașul, cel mai poluat oraș al României. Și despre Cucuteni am vorbit, un proiect extrem de important, care valorifică istoria noastră, de aici.

Ce am primit în schimb? Sute de conturi false, mii de mesaje de pe aceste conturi false care încercau să ne discrediteze  și am ajuns să-mi capăt dreptatea în instanță și după cum ați putut observa, unicat în România, am reușit să oblig Facebook să închidă paginile false care postau în numele meu, punând la cale o acțiune majoră de discreditare pe ultima sută de metri.

Nu asta este campanie, domnule „Chirică“, sau „Alexa“, cum sunteți cunoscuți prin țară.

Veniți la vot, împreună putem să-i învingem!

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate,  Unitate și Solidaritate parte a alianței electoral e „Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro. Cod unic de identificare: 21200391

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Generaţia de aur şi statul perpendicular

Nicolae GRECU

Generaţia de aur şi statul perpendicular

Hagi şi colegii săi de generaţie nu joacă așa cum cântă geometria politică.

Filmuletul zilei

opinii

Pericolul manelizării cântecului popular (I)

Eugen MUNTEANU

Pericolul manelizării cântecului popular (I)

Agresive şi insidioase, subprodusele culturale pe care le numim, cu un termen generic, manele ne dau măsura răspândirii îngrijorătoare a ţigănirii unei mari părţi a publicului românesc.

Iubirea de vrăjmaşi nu e un soi de love story

pr. Constantin STURZU

Iubirea de vrăjmaşi nu e un soi de love story

Aceasta e probabil cea mai grea poruncă din toată Evanghelia: "Iubiţi pe vrăjmaşii voştri!". Completată imediat de: "faceţi bine celor ce vă urăsc pe voi; binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, rugaţi-vă pentru cei ce vă fac necazuri" (Luca 6, 27-28). Pare greu de împlinit acest cuvânt din două motive: pentru că nu înţelegem de ce ni se adresează nouă acest îndemn şi pentru că nu ştim ce înseamnă "a iubi".

Archaeus

Alex VASILIU

Archaeus

Chiar dacă nu aş fi avut posibilitatea să ascult concertul de duminică, 4 octombrie, gândurile despre Archaeus şi-ar fi găsit locul aici. Nu doar pentru că s-au împlinit trei decenii şi jumătate de când a fost înfiinţat. 

pulspulspuls

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

O ştire pozitivă pe ziua de astăzi, dacă tot e uichend: apreciem în mod deosebit efortul madamei senator şi notar de Bucureşti Iulia Scântei de a bate atâta amar de drum până la Iaşi personal, deşi putea semna o împuternicire, cum face atâtea pentru partid, ca să îşi depună aici dosarul de candidat la un nou mandat de senator. 

Caricatura zilei

Plasma

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.