Marius Bodea, mesaj pentru votanții din mediul urban: Ieșiți la vot și pentru ceilalți ieșeni din județ, care nu au șansa voastră la un trai civilizat! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 26.01.2022

Comunicat de presa (P)

Marius Bodea, mesaj pentru votanții din mediul urban: Ieșiți la vot și pentru ceilalți ieșeni din județ, care nu au șansa voastră la un trai civilizat! (P)

GALERIE
Deschidere
 • Deschidere
- +

În aceste două luni de zile de precampanie și campanie am parcurs peste 10 000 de kilometri în județul Iași. Am fost în aproape toate localitățile și concluzia mea este, după ce am vorbit cu mii de oameni, că toți ceilalți au luat foarte simplu această campanie, au mers doar și au făcut câteva poze, au lipit afișe.

Noi, candidații Alianței USR PLUS la Iași, suntem singurii care am stat de vorbă cu oamenii în județ. Singurii care am avut răbdarea să le ascultăm necazurile, lipsurile, și să integrăm în programul nostru de guvernare județeană toate aceste lucruri care să schimbe amărăciunea aceasta din județ.

Sigur, sunt lucruri pe care le știam, ori parte dintre noi le bănuiam. Județul nostru are niște pungi de sărăcie nedemne de mileniul în care trăim.

Noi, aici în municipiul Iași suntem extrem de răsfățați, că avem acces la apă curentă, la energie, la gaz, ne putem face o cafea dimineața la un esspresor. Am un mesaj ferm pentru votanții din urban, urbanul mare Iași, urbanul mediu: ieșiți la vot și pentru ceilalți din județ, care nu au șansa voastră!

Noi, candidații Alianței USR PLUS, am făcut o campanie curată. Avem programe care privesc și chestiunile simple, de bun-simț, care sunt de fișă de post a celor care administrează județul sau orașul, anume, apă, asfalt, canalizare, gaz, am venit însă și cu proiecte care să pună în valoare ceea ce are Iașul și ceilalți competitori nu au făcut acest lucru: patrimoniul cultural, am vorbit despre mall-ul cultural pe care să-l facem, despre Parcul Natural pe care vrem să-l înființăm cât mai repede la Bârnova-Repedea, care să protejeze Iașul, cel mai poluat oraș al României. Și despre Cucuteni am vorbit, un proiect extrem de important, care valorifică istoria noastră, de aici.

Ce am primit în schimb? Sute de conturi false, mii de mesaje de pe aceste conturi false care încercau să ne discrediteze  și am ajuns să-mi capăt dreptatea în instanță și după cum ați putut observa, unicat în România, am reușit să oblig Facebook să închidă paginile false care postau în numele meu, punând la cale o acțiune majoră de discreditare pe ultima sută de metri.

Nu asta este campanie, domnule „Chirică“, sau „Alexa“, cum sunteți cunoscuți prin țară.

Veniți la vot, împreună putem să-i învingem!

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate,  Unitate și Solidaritate parte a alianței electoral e „Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro. Cod unic de identificare: 21200391

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (II)

Lucian DÎRDALA

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (II)

Atunci când şi-au prezentat pachetul de cereri adresate Occidentului, reprezentanţii diplomatici ruşi nu aveau cum să spere că simplul zăngănit de arme în preajma graniţelor ucrainene poate inversa un amplu proces geopolitic derulat pe un interval de aproape trei decenii.

Filmuletul zilei

opinii

Asachi întemeietorul

Florin CÎNTIC

Asachi întemeietorul

Gh. Asachi este una dintre figurile fondatoare ale instituţiilor moderne în Iaşi. Printre ele, şi Arhivele Statului Moldovei care, la 190 de ani de funcţionare neîntreruptă, rămâne una dintre instituţiile fundamentale ale oraşului.

Hombre şi patimile

Radu PĂRPĂUȚĂ

Hombre şi patimile

Hombre locuia în Iaşi, în oraşul culturii cum se zice cu o vorbă tocită. Dar dacă ne referim la cartierul Bularga cel puţin nici nu poate fi vorba de „oraşul culturii”. Bulargăi îi spun, chiar locuitorii cartierului, ŢŢŢ, adică Ţaţe, Ţoape şi Ţărani. Sigur, or fi şi oameni deosebiţi printre ei. Desigur că şi alte oraşe au asemenea cartiere. Şi asemenea oameni. Spun asta deşi nu am fost la Londra, Avignon sau Târgu Bujor.

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (II). Moneda rotundă

Alex VASILIU

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (II). Moneda rotundă

Deși subiectul e același ca într-o povestire de Sadoveanu - o vânătoare -, alt text scris de Dan Eremia Grigorescu păstrează tușe din stilul, din atmosfera prietenului vârstnic și taciturn. Dar nu admirăm, ca să mă exprim în termeni de facere a imaginii, panoramări îndelungi, detalii generos lăsate privirii. Acum savurăm cadre scurte, ritmic, aproape nervos montate, potențând starea de neliniște, de pericol iminent, aproape fatal. Nu numai descrierea momentelor de așteptare imprimă viteza, savoarea lecturii, ci, în plus, momentul unic, de povestire incredibilă dar adevărată a dansului vânătorului cu fiara, ultimă încontrare pe viață și pe moarte, urmată de finalul imprevizibil.

pulspulspuls

A fost sau n-a fost? La cerneală ne referim: aranjament sau furie. Iată variantele!

A fost sau n-a fost? La cerneală ne referim: aranjament sau furie. Iată variantele!

Aşadar, vorba filmului lui Porumboiu jr.:A fost sau n-a fost un scenariu pus la punct chiar de Simion&compania lui de băieţi cu ochi albaştri ce privesc înspre răsărit, aşa cum pare multora să fi fost acolo în piaţă, la episodul cu cerneala peste meclă? 

Caricatura zilei

Șoșoacă și racheta

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X