anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 14.08.2022

Comunicat de presa (P)

Marius Bodea: Primarul cu sacii în căruță a scăpat hățurile de tot. Atacurile lui Chirica la adresa lui Cosette Chichirău sunt grobiene și denotă disperare (P)

GALERIE
MariusBodea
  • MariusBodea
- +

„Dacă mai era nevoie de încă o dovadă că Mihai Chirica i-a păcălit din nou pe votanții ieșeni, declarația sa de ieri risipește orice îndoială. După ce a fugit toată campania, ca un laș, de orice dezbatere cu Cosette Chichirău, acum îi scrie epistole în care, fără urmă de bărbăție, o jignește în mod inacceptabil, atacând aspecte din viața personală, dar îi jignește și pe toți ieșenii.

Astăzi, Mihai Chirica ne arată că este un primar ce s-a văzut cu sacii în căruță, dar a scăpat complet hățurile din mână. Lipsa sa de credibilitate, corupția pe care a instituit-o în primărie, averea sa nejustificată, care o trece pe toate neamurile sale, abuzul, sfidarea și aroganța cu care a tratat acest oraș îl fac pentru noi, cei din USR PLUS, de nedigerat.

Faptul că a primit un refuz categoric de a ne subordona clanului său din Primăria Iași, îl arată acum, în fața ieșenilor, ca un om slab, dar îi devoalează și caracterul său mascat cu mult fard și poleială, cu sute de mii de euro în campania electorală. Mihai Chirica este exponentul slabei administrații, al imposturii, al lipsei de transparență și al corupției pe care noi, echipa USR PLUS, am dorit să îl scoatem din Primărie.

După ce a sunat personal fiecare ales al PSD din CL Iași, foștii săi colegi și camarazi de nelegiuiri, încercând să îi cumpere și să își facă majoritate, și tot nu i-a ieșit socoteala, și-a amintit brusc de USR PLUS și l-a apucat dragostea de noi. Mulțumim, dar nu!

Aproape 60% dintre ieșenii care au votat duminică au ales schimbarea lui Mihai Chirica! Printre ei ne aflăm și noi. Rămânem consecvenți proiectului nostru de a oferi Iașului o administrație competentă, care pune pe primul loc bunăstarea ieșenilor!”

Deputat USR Marius Bodea

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.