Marius Bodea: Vot cu vot putem schimba viitorul nostru și al copiilor noștri! ()
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Advertorial (P)

Marius Bodea: Vot cu vot putem schimba viitorul nostru și al copiilor noștri! ()

GALERIE
MB Advertorial (1)
  • MB Advertorial (1)
- +

Sunt Marius Bodea și candidez pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Iași din partea Alianței USR PLUS.

Mă știi foarte bine, ani de zile ne-am luptat împreună pentru a ne apăra orașul de abuzurile mafiei imobiliare care se dezvolta sub privirile îngăduitoare ale conducătorilor orașului și ai județului. Politicieni de carton care au tolerat și încurajat imobiliari de carton să construiască ilegal blocuri de carton până chiar în fața ușii și geamurilor locuințelor noastre.

Și împreună ne-am apărat nu doar orașul, ci și pădurile, pentru ca acestea să nu fie tăiate cu sălbăticie, la fel cum au fost tăiați și teii de pe Ștefan cel Mare, fără nici o remușcare!

Am plecat din PNL atunci când am realizat că pentru foștii mei colegi voturile contează mai mult decât moralitatea, am plecat din PNL în momentul în care am înțeles că orașul și județul Iași sunt în pericol să ajungă în buzunarele unor oameni cu interese personale de care trebuie să se ocupe mai degrabă instituțiile statului, nu alegătorii.

Cred ca sunt singura persoană cu funcție de conducere în PNL care a ales să plece în opoziție, din poziția de a fi la guvernare, indiferent ce promisiuni mi-au fost făcute pentru a-mi ține gura. 

Și nu-mi pare deloc rău că am făcut acest pas firesc, pentru că în Alianța USR PLUS am găsit exact aceleași principii după care m-am ghidat toată viața: cinste, competență și curaj.

Am ales să continui să lupt pentru Iași și pentru ieșeni! 

Orașul și județul nostru au ajuns să fie arătate cu degetul în toată țara. Pe vremuri eram mândria și exemplul României, astăzi am ajuns să fim doar subiect de știri despre sărăcie și corupție. Oare de ce? Pentru că toți foștii noștri conducători s-au luptat doar pentru ei și pentru interesele lor, și nu pentru interesele ieșenilor și ale Iașului. La fel cum și azi, cei care se cred noii conducători pe vecie ai Iașului, se luptă doar pentru ei și pentru interesele prietenilor lor din mafia imobiliară ori cea a lemnului.

În această campanie electorală am ajuns sa fiu cel mai atacat candidat. Oare de ce? Pentru că eu deranjez, pentru că noi deranjăm, pentru că toți cei care luptă pentru Iași și pentru ieșeni îi deranjează pe cei care se vor stăpâni! Pentru că așa s-au obișnuit ei și ai lor, de ani și ani de zile, să nu-i deranjeze nimeni! Doar că noi nu ne oprim și vom lupta până la capăt!

Duminică, pe 27 septembrie, dacă tu stai acasă și nu vii la vot, doar ei vor avea de câștigat. Ei și prietenii lor care, patru ani de zile de aici încolo vor construi oricât, oricum și oriunde, vor defrișa ilegal oricât, oricum, oriunde! 

Vino și tu la vot, luptă-te și tu pentru orașul și județul Iași! Hai să le arătăm că nu ne este teamă, hai să le arătăm că ÎMPREUNĂ putem fi mai puternici decât ei! Vot cu vot putem schimba viitorul nostru și al copiilor noștri!

Votează și tu echipa USR PLUS!

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate,  Unitate și Solidaritate parte a alianței electoral e „Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro. Cod unic de identificare: 21200391

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.