Martin Schulz spune că Diana Șoșoacă este plătită de ruși: „Această femeie nu știe pe ce lume trăiește”. Șoșoacă: Un „nazisto-fascist”

joi, 13 iunie 2024, 20:40
1 MIN
 Martin Schulz spune că Diana Șoșoacă este plătită de ruși: „Această femeie nu știe pe ce lume trăiește”. Șoșoacă: Un „nazisto-fascist”

Fostul președinte al Parlamentului European Martin Schulz a declarat că Diana Șoșoacă „este finanțată de ruși” și „nu știe pe ce lume trăiește”, într-o intervenție la DigiFM, în care a vorbit despre partidele extremiste din Europa. În replică, senatoarea română a amenințat că îl dă în judecată pe Schulz dacă nu-și dovedește afirmațiile.

Vorbind despre Europa democratică în antiteză cu Vladimir Putin și partidele extremiste din Europa, fostul președinte al Parlamentului European s-a referit și la Diana Șoșoacă, „această femeie care nu știe pe ce lume trăiește și care este finanțată de ruși”, pe care a asemănat-o cu președintele partidului AfD de extremă dreapta din Germania.

Contactată de știrile DigiFM, Diana Șoșoacă a declarat că îl va da în judecată pe Martin Schulz dacă nu își probează afirmațiile. Ea l-a acuzat pe Schulz că este un „nazisto-fascist” care „trăiește într-un lux extrem”. „Dacă nu poate dovedi ceea ce m-a acuzat pe mine – că aș fi finanțată de Rusia -, atunci ne vom vedea în instanță. Îl anunț pe domnul Schulz că are 24 de ore să dovedească afirmațiile sale, dacă nu, îi voi formula plângere penală și-l voi acționa în judecată”, a declarat Diana Șoșoacă pentru DigiFM.

Digi24

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii