Mărțisorul sănătății pentru femei
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Mărțisorul sănătății pentru femei

GALERIE
Afis 2016-resize
  • Afis 2016-resize
- +

În luna mărțisorului, în perioada 7-25 martie, Spitalul „Providența” desfășoară o campanie de screening pentru depistarea celor mai frecvente afecțiuni cu care se pot confrunta femeile.

Martie este o lună în care acordăm o mai mare atenție femeilor dragi, manifestându-ne recunoștința pentru darurile și dragostea pe care le aduc în viața noastră. O dovadă de apreciere trebuie să fie grija fiecăreia dintre noi pentru sănătatea lor.

În perioada 7-25 martie, Spitalul „Providența” oferă reduceri între 30%  - 50% pentru investigații medicale dedicate evaluării stării de sănătate a femeii. Pachetele de reduceri cuprind analize medicale specifice, o consultație de medicină internă și explorări de imagistică medicală.

Set complet de analize la 100 de lei

Conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu a stării de sănătate, pachetul beneficiază de o reducere de 30% față de prețul de listă și cuprinde cele mai importante analize anuale pe care trebuie să le efectueze o femeie.  Investigațiile de laborator incluse în pachetul promoțional sunt:  hematologie (hemoleucogramă completă), markeri de inflamație (VSH), profil diabet (glicemie), funcția renală (uree, creatinină), funcția hepatică (TGO, TGP), funcția tiroidiană (TSH), profil lipidic (colesterol total, trigliceride), profil osteo-articular (calciu seric total), analiza urinii (examen complet urină), oligoelemente (fier seric și magneziu).

Reducere 50% la medicină internă

În perioada campaniei femeile primesc o reducere de 50% pentru o consultație de medicină internă în cadrl căreia medicul specialist va ajuta doamnele și domnișoarele să identifice eventualele probleme de sănătate. Pe parcursul promoției, o consultaţie costă 40 de lei la un medic primar și 35 de lei la un medic specialist.

Ecografii, mamografii și radiografii cu 30% reducere

Tot în luna martie,  pentru serviciile medicale de imagistică medicală și radiografii,  Spitalul „Providența” oferă o reducere de 30 % față de lista de tarife obișnuite. Investigații cu prețuri reduse incluse în ofertă sunt: ecografie totală (abdomen și pelvis) – 56 lei, ecografie mamară bilaterală – 56 lei, radiografie coloană cervicală – 42 lei, radiografie coloană dorsală/lombară – 35 lei, mamografie bilaterală (recomandată femeilor de peste 40 de ani care nu au efectuat o mamografie în ultimele 12 luni) – 56 lei.

Accesarea serviciilor incluse în campania „Mărțisorul sănătății pentru femei” se face fără bilet de trimitere și cu programare prealabilă la numerele de telefon 0232.241.271, 0730.230.030 sau pe e-mail la programari.spital@providentamedical.ro.  Serviciile medicale pot fi solicitate individual sau ca un pachet complet de investigații (compus din analize, consultație de specialitate și explorări).


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.