Mașina de rindeluit și grosime
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Mașina de rindeluit și grosime

GALERIE
masina-pentru-rindeluire-si-degrosare-winter-ad-410-deluxe
  • masina-pentru-rindeluire-si-degrosare-winter-ad-410-deluxe
- +

Una dintre cele mai întâlnite situații în momentul în care dorești să prelucrezi lemn este că scândurile achiziționate nu au grosime uniformă. Din acest motiv îmbinările nu sunt perfecte, iar produsul finit are de suferit. Nu contează că dorești realizarea unei piese mici, cum ar fi un stup de albine, un scaun sau ești într-un atelier mare de tâmplărie care realizează mobilier, tot te vei confrunta cu această problemă.

Pentru remedierea acestei situații există mai multe soluții, dintre care unele mai ieftine, dar consumatoare de timp sau mai costisitoare, dar care dau rezultatele așteptate rapid.

La soluții rapide se încadrează prelucrarea scândurii la circular și finisarea la rindea. Dar această soluție necesită mult timp și măiestrie. Se poate utiliza o mașină de degroșat pentru ambele laturi ale scândurii, dar există riscul ca grosimea în capete să difere mult.

Soluția pe care noi la masiniunelte.ro o recomandăm este utilizarea unei mașini de rindeluit și grosime. Un astfel de utilaj prezintă o serie de avantaje care o fac indispensabilă într-un atelier de tâmplărie.

Astfel, folosind funcția de rindeluire, obținem o suprafață perfect plană a uneia dintre fețe. Acest lucru se realizează cu ajutorul mesei de lucru care garantează că piesa finită va avea o suprafață plană și a capului cilindric care poate fi echipat cu 2 sau mai multe lame. Capul rotativ al funcției de abric se rotește cu o viteză ridicată pentru a reduce la un minim vibrațiile și a asigura o viteză de lucru ridicată.

Prin folosirea funcției de grosime se obține o grosime constantă a piesei prelucrate folosindu-se ca reper suprafața obținută prin rindeluire. Funcția de degroșare folosește două role pentru a asigura înaintarea piesei sub capul rotativ tăietor ce realizează prelucrarea.

Un avantaj major al acestui tip de utilaj este faptul că are un cap rotativ tăietor ce este folosit în cadrul ambelor funcții, reducând astfel numărul consumabilelor și al operațiunilor de mentenanță.

Pentru o gamă variată de utilaje pentru tâmplărie, dar și sfaturi de specialitate, vă așteptăm pe masiniunelte.ro .

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Prognosis: negative

Cătălin ONOFREI

Prognosis: negative

Tratamentul se amână după moartea pacientului.

Filmuletul zilei

opinii

Visuri pietrificate

Briscan ZARA

Visuri pietrificate

Credem fără urmă de îndoială în ceva, chiar dacă nu are nici cea mai mică legătură cu realitatea, pentru că aşa am fost educaţi, pentru că toţi ceilalţi cred, pentru că nu există nimic care să contrazică această credinţă care ne dă confort, încredere, mulţumire, siguranţă, şi chiar dacă adevărul ni se revelează într-un mod logic sau evident, palpabil, implacabil, covârşitor de clar, noi tot nu îl recunoaştem, pentru că nu vrem.

Unirea ca axă a istoriei noastre

Mihai DORIN

Unirea ca axă a istoriei noastre

Unirea este incontestabil axa istoriei noastre moderne, întrucât de realizarea ei depindea existenţa naţională. Ea s-a construit pe existenţa unei premise - unitatea neamului şi a unei realităţi dramatice - risipirea neamului. Din îngemănarea acestora a rezultat metoda la care a recurs generaţia unirii, şi anume aceea de a pune istoria să lucreze astfel încât risipirea să fie înlocuită cu unitatea. 

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

… a fost atras nu de latura angelică, ci de latura demonică a lucrurilor, încercând să scoată la lumină o parte din întunericul ce sălăşluieşte-n om. Pe domnia sa nu l-au obsedat îngerii, ci demonii, creaturile diforme ce populează zi de zi, clipă de clipă, gândurile muritorilor, insuflându-le tot felul de patimi (pofte) şi vicii.

pulspulspuls

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Iată, stimaţi telespectatori, ce ne trimite un cetitor fidel înregimentat politic, pe poşta rubricuţei, cu Archibald Tănase la adrisant: poza de care se face cea mai mare panaramă în interiorul filialei partidoiului ieşean în ultimele zile! 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.