anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Măsurile luate la Direcția Copilului Iași

GALERIE
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilui Iași
 • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilui Iași
- +

Având în vedere măsurile impuse la nivel național cu privire la prevenirea răspândirii virusului COVID 19 – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilui Iași ține să facă următoarele precizări, pentru beneficiarii de servicii sociale oferite de către DGASPC Iași:

 

1. Programul de lucru al DGASPC Iași cu publicul este de luni până vineri în intervalul orar 10.00-12.00, în perioada 11.03. – 31.03.2020. Orice petiție, solicitare, cerere, sesizare etc. ce nu necesită prezența la sediul DGASPC Iași va fi transmisă prin poștă, fax, sau email la nr.  de fax 0232279654 sau la adresa office.dgaspcis@dasiasi.ro .
 
2. Suspendarea audiențelor în perioada 11.03 - 31.03.2020. Petițiile, sesizările sau alte solicitări vor fi transmise prin poștă, fax, sau email la nr.  de fax 0232279654 sau la adresa office.dgaspcis@dasiasi.ro.
 
3. Măsuri instituite la Serviciul de Evaluare Complexă Copii/Adulți pentru persoanele cu handicap, referitoare la modalitatea de desfășurare a activității în perioada 11.03. - 31.03.2020
 
1. orice petiție sau documente  necesare pentru programarea la evaluare sau completarea dosarelor pentru persoanele cu handicap se vor trimite prin fax la nr. 0232/279654 sau email la adresa secc.dgaspcis@dasiasi.ro sau secpah.dgaspcis@dasiasi.ro. 
2. informarea familiilor prin intermediul primăriilor de domiciliu că documentele necesare întocmirii anchetelor sociale se vor depune la la primărie, urmând ca acestea să fie scanate și trimise prin email, de către asistentul social la adresele securizate a secc.dgaspcis@dasiasi.ro sau secpah.dgaspcis@dasiasi.ro.
3. pentru programare în vederea evaluării, documentele vor fi transmise prin email secc.dgaspcis@dasiasi.ro sau secpah.dgaspcis@dasiasi.ro.
4. toate cazurile noi, programate la evaluare în perioada 11.03. - 31.03.2020, vor fi reprogramate, telefonic
5. cazurile vechi, programate la evaluare în perioada 11.03 - 31.03.2020, și care suportă reprogramare, vor fi reprogramate telefonic.
6. pentru cazurile vechi, programate la evaluare în perioada 11.03. - 31.03.2020 și care nu pot fi reprogramate, documentele vor fi primite prin email de la familie sau SPAS, urmând ca evaluarea să se realizeze doar în baza documentelor de la dosar
7. hotărârile CPC Iași, certificatele de încadrare în grad de handicap, acordurile, vor fi trimise prin poștă; pentru persoanele încadrate în grad de handicap grav, se vor trimite către primării tabele cu nr. de certificat și de acord în ziua ședinței CPC și, ulterior, scanat/fax certificatul și acordul.
8. transmiterea facilităților de transport prin poștă (bilete pentru transport interurban, legitimații pentru transportul urban), la domiciliul persoanelor eligibile. Primăriile de domiciliu/ reședință vor centraliza solicitările de pe raza de competență și le vor comunica instituției noastre. Ulterior, angajații DGASPC Iași, le vor transmite, beneficiarilor eligibili,  la domiciliu/reședință, cu confirmare de primire, facilitățile cuvenite.
9. se vor informa toate primăriile de domiciliu prin adresă în care li se va menţiona să primească cererile de eliberare a biletelor din partea persoanelor cu handicap şi ulterior aceste cereri să fie comunicate DGASPC.
10. în perioada 11.03.2020 - 22.03.2020 se suspendă eliberarea facilităţilor de transport pentru persoanele cu handicap, la ghișeele DGASPC Iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Rivalităţi globale (I)

Lucian DÎRDALA

Rivalităţi globale (I)

Astăzi, indiferent dacă vorbim de relaţia SUA - Rusia sau de cea între SUA şi China, toată lumea are scenarii de victorie, în caz de război, chiar şi în ipoteza în care s-ar ajunge la o folosire limitată a armamentelor nucleare.

opinii

Inteligenţa politehnică

Florin CÎNTIC

Inteligenţa politehnică

A trecut insuficient comentat un excepţional interviu pe care Toni Hriţac i l-a luat lui Cristian Tudor Popescu. Cum eu am căzut pe gânduri privindu-l, simt nevoia să scriu.

Despre război şi liceul militar

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre război şi liceul militar

Eram în clasa a 8-a, când în clasa noastră a venit un maior. Nu-i mai ţin minte numele, probabil că nici nu i l-am cunoscut. Umbla prin şcoli şi recruta elevi pentru a da examen la liceul militar din Câmpulung Moldovenesc. 

Lumini şi umbre în mass-media românească

Alex VASILIU

Lumini şi umbre în mass-media românească

Mai demult am fost surprins auzind opinia hotărâtă a unui fost coleg de redacţie: educaţia, cultura se face în şcoală, acasă, nu la radio şi televiziune, aceste instituţii având doar menirea să informeze, să distreze. 

pulspulspuls

Iată scenariul revenirii lui MRU în politică, prin intermediul unui ocol pe la primăria Iaşului

Iată scenariul revenirii lui MRU în politică, prin intermediul unui ocol pe la primăria Iaşului

Două vorbe despre MRU şi şansele sale la cea mai înaltă funcţie în târg, dragi telespectatori, vorbe care s-au desprins din luările de cuvânt ale participanţilor la şcoala politică de vară de pe Bahlui, care a avut loc săptămâna trecută, seara, pe răcoare, pe terasa unei cunoscute berării din târg. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.