Medalii de aur, argint şi bronz la Olimpiada Naţională de Matematică pentru elevii Colegiului Naţional “Costache Negruzzi”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Medalii de aur, argint şi bronz la Olimpiada Naţională de Matematică pentru elevii Colegiului Naţional “Costache Negruzzi”

GALERIE
Colegiul Negruzzi
  • Colegiul Negruzzi
- +

Patru elevi ai Colegiului Naţional “Costache Negruzz” Iaşi au obţinut premii şi medalii  la ediţia de anul acesta a Olimpiadei Naționale de Matematică. Medaliile: una de aur, două de argint şi una de bronz au fost oferite de  Societatea de Științe Matematice din România. 

Anul acesta, Olimpiada Națională de Matematică, aflată la cea de-a 70-a ediţie s-a desfăşurat în perioada 22-26 aprilie la Hunedoarea  şi Deva. Premii obținute de elevii de la Colegiul Național ”Costache Negruzzi” Iași la a 70-a ediție a Olimpiadei Naționale de Matematică:

Tuchiluș Vlad, clasa a XII-a B, Premiul III M.E.N. și Medalie de Aur S.S.M.R. (Societatea de Științe Matematice din România), baraj, prof. îndrumător Adrian Zanoschi

Antohi Robert, clasa a XII-a B, Mențiune M.E.N. și Medalie de Argint S.S.M.R. (Societatea de Științe Matematice din România), baraj, Colegiul Național ”Costache Negruzzi” Iași, prof. îndrumător Adrian Zanoschi

Ilie Matei Cristian, clasa a VI-a B, Mențiune M.E.N. și Medalie de Argint S.S.M.R. (Societatea de Științe Matematice din România), Colegiul Național ”Costache Negruzzi” Iași, prof. îndrumător Adrian Zanoschi

Stoica George Ioan, clasa a IX-a A, Medalie de Bronz S.S.M.R. (Societatea de Științe Matematice din România), Colegiul Național ”Costache Negruzzi” Iași, prof. îndrumător Adrian Zanoschi

Participanți:

Lascăr Robert, clasa a VI-a B, Colegiul Național ”Costache Negruzzi” Iași, prof. îndrumător Adrian Zanoschi

Oniciuc Daria Sofia, clasa a VI-a B, Colegiul Național ”Costache Negruzzi” Iași, prof. îndrumător Adrian Zanoschi

Giurcanu Theodor, clasa a VI-a B, Colegiul Național ”Costache Negruzzi” Iași, prof. îndrumător Adrian Zanoschi

Lefter Lucia Maria, clasa a IX-a A, Colegiul Național ”Costache Negruzzi” Iași, prof. îndrumător Adrian Zanoschi

Morariu Răzvan Andrei, clasa a XII-a B, Colegiul Național ”Costache Negruzzi” Iași, prof. îndrumător Adrian Zanoschi

 

 

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Euro contra dezinformării

Lucian DÎRDALA

Euro contra dezinformării

Indiferent dacă se va adopta sau nu o soluţie instituţională în chestiunea dezinformării chineze, o alocare corespunzătoare de resurse în această direcţie ar fi un pas explicabil, dacă se doreşte restabilirea credibilităţii EEAS ca promotor ferm al valorilor Uniunii Europene.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Saboţii lui Claude (III)

Florin CÎNTIC

Saboţii lui Claude (III)

Editura Sedcom Libris din Iaşi a publicat recent un volum de memorii1 semnat de Claude Karnoouh, cu ocazia unei frumoase aniversări a acestuia. Şi cartea, şi autorul merită din plin atenţia noastră.

Un norocos

Radu PĂRPĂUȚĂ

Un norocos

Prin '90 sau '91 am nimerit la o consfătuire a oamenilor de afaceri din România şi Basarabia. Căzusem şi eu popâc acolo în calitatea-mi ambiguă de jumătate ziarist, jumătate - drace călugăre - de pârât om de afaceri! 

Experienţa Ciceu - Cicero

Alex VASILIU

Experienţa Ciceu - Cicero

Couperin, Scarlatti, Carl Philipp Emanuel Bach, Johann Sebastian Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Ceaikovski sunt nume fundamentale pentru istoria culturii. Creaţia lor este ascultată în săli de concerte, de recital, în catedrale, în teatre lirice, în festivaluri. Profesioniştii, publicul european s-au obişnuit de secole cu ideea corect-confortabilă că partiturile compozitorilor menţionaţi fac parte din categoria muzicii academice (pentru că se învaţă în academii, universităţi şi conservatoare), din categoria muzicii clasice, serioase.

pulspulspuls

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia la cinci zile de la marele eşec politic al micului edil Peni Hill ies la iveală sforile care s-au rupt în conţilul local vinerea trecută, de la atâta tras în disperare de ele. 

Caricatura zilei

Dezmembrări rovere Marte

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.