anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Medicii, tratați rapid și eficient la BRD Iași (P)

GALERIE
BRD_Expert_medical
  • BRD_Expert_medical
- +

Din această lună, BRD Iași își primește clienții medici într-un spațiu special și cu o ofertă dedicată acestui segment de clientelă

Sucursala Iași a BRD, din strada Anastasie Panu nr. 32 A, are, din această lună, un nou spațiu dedicat în care medicii vor intra în contact cu consilierii dedicați sectorului medical pentru a-și derula operațiunile și a primi consultanță personalizată. 

Segmentul bancar ”BRD Expert Medical” regrupează sub o viziune dedicată produsele și serviciile destinate medicilor, indiferent de forma de organizare – PFA sau companii cu cifra de afaceri mai mică de 1 milion EUR: pachete de cont curent, finanțarea investițiilor și a activității zilnice, asigurări și economisire.

Configurate în patru versiuni – ”Curajos”, ”Optimist standard”, ”Optimist Plus”, ”Optimist Premium”, pachetele de cont curent includ conturi, carduri, servicii de online banking, încasări și plăți sau retrageri gratuite de numerar de la ATM.

În situația în care își doresc să-și modernizeze cabinetul, să-l extindă sau să‑și cumpere echipament medical de ultimă generație, medicii au, de asemenea, la dispoziție oferta BRD de finanțare a investițiilor, care cuprinde credite din oferta proprie, dar și finanțări acordate prin intermediul programului IMM Invest, precum și prin leasing.

Desigur, clienții medici pot avea acces și la produse și servicii destinate finanțării activității zilnice: linii de credit, capital de lucru, scrisori de garanție, descoperit de cont pe carduri business sau carduri de credit business.

Partea de economisire nu este nici ea uitată, clienții putând alege din oferta variată de produse de economisire și investiții – fonduri mutuale, depozite cu randament indexat, plasamente în titluri de stat sau pe piețele de capital.

Puteți afla toate detaliile fie vizitând spațiul dedicat medicilor deschis în Sucursala BRD Iași, strada Anastasie Panu nr. 32 A, fie pe site-ul BRD,  la adresa www.brd.ro/ExpertMedical.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.