anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Advertorial

Mediteran PLUS - un acoperiş unic produs de Caretta

GALERIE
tigla_mediteran_plus12801424_100432023691499_1293536168662042939_nciprian_marcu
 • tigla_mediteran_plus
 • 12801424_100432023691499_1293536168662042939_n
 • ciprian_marcu
- +

Firma ieşeană Caretta, unul dintre cei mai importanţi producători naţionali de sisteme complete de acoperiş din ţiglă metalică continuă să aducă soluţii inovatoare şi performnte pentru piaţa românească. Este vorba despre acoperişul Mediteran PLUS.Mediteran PLUS este un produs care integrează pe lângă caracteristicile premium ale unei ţigle metalice de top avantajele unei folii textile anticondens, aplicată pe spatele ţiglei prin lipire, sub presiune.

Ceea ce face cu adevărat performant acest acoperiş produs de Caretta, este o serie de beneficii unice pentru clienţii români:
-    o economie de cost la construcţia unui acoperiş cu peste 30%,  deoarece nu mai sunt necesare anumite elemente obligatorii la un acoperiş clasic la care se aplică o folie anticondens de plastic;
-    o mai bună protecţie la condens – absoarbe şi reţine până la 1000 g /mp de apă din condens;
-    reducerea zgomotului specific ţiglei metalice la ploi puternice. Gradul de izolare fonică este cu 30%-40% mai mare decât al unei ţigle metalice standard;
-    este o soluţie ideală pentru mansardele locuite deoarece reduce transferul de căldură cu 38% şi totodată este rezistent bacteorologic nedezvoltând mucegai;
-    este un produs rezistent la foc ceea ce oferă o protecţie suplimentară acoperişului în acest sens;
-    rezistenţă mai mare la coroziune;
-    aspect distins şi elegant.

Modelul acoperişului Mediteran PLUS, cu ondul înalt, este de inspiraţie romană, asigurând un design similar ţiglei ceramice clasice şi o protecţie sporită la încărcări de zăpadă şi la vânt.
Împreună cu foaia de ţiglă metalică realizată din oţel zincat tip DX51D, folia textilă formează o membrană unitară, care are rolul de a controla procesul de condensare, fără riscul de degradare în timp a materialului textil sintetic.

Mediteran PLUS devine astfel singurul produs de pe piaţă comparabil ca aspect şi performanţă cu ţigla ceramică, beneficiind în acelaşi timp de greutate inferioară şi costuri mult mai mici.

Caretta produce în fabrica din Iaşi sisteme complete de acoperiş: ţiglă metalică, elemente şi accesorii şi sistem pluvial rectangular, un sistem mai eficient decât cel clasic.

Fabrica Caretta utilizează materie primă produsă de furnizori cu renume mondial: Marcegaglia, Arcelor Mital, Corus, astfel încât calitatea sistemelor este garantată, Garanţia calităţii constituie de altfel modelul de business al acestei firme ieşene al cărei slogan este: ”Un acoperiş pentru trei generaţii!”

Pentru informaţii suplimentare, o vizită pe www.caretta.ro oferă detalii relevante. Pentru soluţii personalizate de realizare şi instalare a sistemelor Caretta, este recomandată contactarea producătorului la numărul de contact - 0735.000.555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.