Mediteran PLUS - un acoperiş unic produs de Caretta
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 27.10.2021

Advertorial

Mediteran PLUS - un acoperiş unic produs de Caretta

GALERIE
tigla_mediteran_plus12801424_100432023691499_1293536168662042939_nciprian_marcu
 • tigla_mediteran_plus
 • 12801424_100432023691499_1293536168662042939_n
 • ciprian_marcu
- +

Firma ieşeană Caretta, unul dintre cei mai importanţi producători naţionali de sisteme complete de acoperiş din ţiglă metalică continuă să aducă soluţii inovatoare şi performnte pentru piaţa românească. Este vorba despre acoperişul Mediteran PLUS.Mediteran PLUS este un produs care integrează pe lângă caracteristicile premium ale unei ţigle metalice de top avantajele unei folii textile anticondens, aplicată pe spatele ţiglei prin lipire, sub presiune.

Ceea ce face cu adevărat performant acest acoperiş produs de Caretta, este o serie de beneficii unice pentru clienţii români:
-    o economie de cost la construcţia unui acoperiş cu peste 30%,  deoarece nu mai sunt necesare anumite elemente obligatorii la un acoperiş clasic la care se aplică o folie anticondens de plastic;
-    o mai bună protecţie la condens – absoarbe şi reţine până la 1000 g /mp de apă din condens;
-    reducerea zgomotului specific ţiglei metalice la ploi puternice. Gradul de izolare fonică este cu 30%-40% mai mare decât al unei ţigle metalice standard;
-    este o soluţie ideală pentru mansardele locuite deoarece reduce transferul de căldură cu 38% şi totodată este rezistent bacteorologic nedezvoltând mucegai;
-    este un produs rezistent la foc ceea ce oferă o protecţie suplimentară acoperişului în acest sens;
-    rezistenţă mai mare la coroziune;
-    aspect distins şi elegant.

Modelul acoperişului Mediteran PLUS, cu ondul înalt, este de inspiraţie romană, asigurând un design similar ţiglei ceramice clasice şi o protecţie sporită la încărcări de zăpadă şi la vânt.
Împreună cu foaia de ţiglă metalică realizată din oţel zincat tip DX51D, folia textilă formează o membrană unitară, care are rolul de a controla procesul de condensare, fără riscul de degradare în timp a materialului textil sintetic.

Mediteran PLUS devine astfel singurul produs de pe piaţă comparabil ca aspect şi performanţă cu ţigla ceramică, beneficiind în acelaşi timp de greutate inferioară şi costuri mult mai mici.

Caretta produce în fabrica din Iaşi sisteme complete de acoperiş: ţiglă metalică, elemente şi accesorii şi sistem pluvial rectangular, un sistem mai eficient decât cel clasic.

Fabrica Caretta utilizează materie primă produsă de furnizori cu renume mondial: Marcegaglia, Arcelor Mital, Corus, astfel încât calitatea sistemelor este garantată, Garanţia calităţii constituie de altfel modelul de business al acestei firme ieşene al cărei slogan este: ”Un acoperiş pentru trei generaţii!”

Pentru informaţii suplimentare, o vizită pe www.caretta.ro oferă detalii relevante. Pentru soluţii personalizate de realizare şi instalare a sistemelor Caretta, este recomandată contactarea producătorului la numărul de contact - 0735.000.555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Şcoala în pătrăţele

Ioan Alexandru TOFAN

Şcoala în pătrăţele

Nu ştim să facem ore online sau să folosim calculatorul în şcoală, altfel decât ca pe un telefon mai mare. Putem învăţa, ce-i drept, dar asta cere timp. Dar putem, între timp, să încercăm să preţuim mai mult şcoala, iar apoi, cred, învăţământul online nu ar mai fi o problemă.

Filmuletul zilei

opinii

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Florin CÎNTIC

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Într-o tăcere asurzitoare, a trecut complet neobservată aniversarea celor o sută de ani de la naşterea ultimului Suveran al României. Între timp, s-a fâsâit şi cel mai mare miracol postdecembrist - transformarea haimanalelor securiste ale anilor 90 din detractori mizerabili ai monarhiei în propagandişti excitaţi care-şi smulgeau părul din cap şi îmbăloşau catafalcul regal cu elogiile lor false, în urmă cu patru ani. Dar de asta există arhivişti: să ne ajute să nu uităm! 

Era odată...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Era odată...

Şi iernile parcă erau mai ierni pe vremea aceea! Ori poate să mă fi prea moşnegit eu şi să văd binele numai în trecut? Nu ştiu copil să nu fi mers cu uratul sau cu colindatul, că pe atunci ne lăsau părinţii, nu se temeau că o să păţim nu ştiu ce chestii nasoale şi nu ne dădeau o sută de lei sau de euro numai să stăm cuminţi acasă; şi răsuna tot satul pe atuncea de hăăăi-hăi, de pristandaua la muzicuţă, de zornăitul salbelor cu clopoţei ale mascaţilor sau de mugetul buhaiului (oare ştiţi ce-i acela „buhai” sau vă trebuie şi pentru asta o expoziţie etnografică?), cum nu găsiţi voi pe internet oricât aţi căuta.

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Alex VASILIU

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Scriind în săptămânile trecute despre dirijorii Cristian Mandeal şi Ion Baciu, am selectat din comentariile concertelor orchestrei Filarmonicii ieşene, publicate de Liliana Gherman în revista „Cronica” din 1966 până în 1995. Erau analize de natură publicistică, spre înţelesul cititorului aflat pe o treaptă superioară a perceperii, a plăcerii în domeniul artei sunetelor cultivate, dornic să înţeleagă mai mult, să-şi pună în relaţie impresiile formate în sala de concert cu impresiile cronicarului. 

pulspulspuls

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Ei bine, dragi cetitori, nu ştim dacă aţi găsit până acum timp ca să aruncaţi un ochi pe trecutul sau prezentul celor care sunt prezentaţi ca fiind oamenii lui Dragnea în târg, dar iote că noi am găsit oleacă de vreme şi, din ce-am aflat, ne-am pus deja mâinile-n cap când am văzut cam ce se prezintă pe piaţă, de către unii, ca fiind alternativa post-pandemică pentru votanţii PSD. 

Caricatura zilei

Mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.