Mediteran PLUS - un produs unic în România
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 26.02.2021

Advertorial

Mediteran PLUS - un produs unic în România

GALERIE
IMG_0567IMG_0571IMG_0584
 • IMG_0567
 • IMG_0571
 • IMG_0584
- +

„Faptul că elimină condensul este cel mai important aspect. (...) Şi estetic, este ceva unic.”

Refacerea acoperişului clădirii ce adăposteşte Grădiniţa cu program normal din satul Sineşti, comuna Sineşti, judeţul Iaşi, a fost o adevărată provocare pentru directorul instituţiei, doamna Damiana Grigorovici. După ce a analizat în amănunt piaţa producătorilor de ţiglă metalică adunând oferte de preţ de la diferite companii, aceasta a lua decizia de a colabora cu firma Caretta. După cum dumneaei subliniază în interviul ce va fi prezentat în rândurile ce urmează, agentul Caretta i-a oferit o soluţie avantajoasă, beneficiile produsului pe care l-a achiziţionat fiind cele ce au convins-o.

Ce v-a determinat să luaţi decizia de a colabora cu firma Caretta pentru acoperişul instituţiei pe care o conduceţi?

Grigorovici Damiana: Am ales compania Caretta deoarece am primit mai multe recomandări de la diverse persoane, fapt ce m-a determinat să mă orientez către o colaborare cu aceasta.

Din gama de produse pe care compania le produce, dumneavoastră aţi optat pentru Mediteran PLUS, o soluţie inovativă. Aţi făcut această alegere pentru beneficiile pe care acest model de ţiglă metalică le aduce acoperişului?

G.D.: Iniţial am optat pentru un sistem complet de acoperiş clasic, cu folie şi tot ceea ce este necesar. Ulterior, după ce agentul de vânzări mi-a prezentat noul produs (Mediteran PLUS), am început uşor să mă reorientez. M-a atras faptul că am eliminat tabanul, iar luând în calcul avantajele şi dezavantajele acestui tip de ţiglă metalică, am ajuns la concluzia că este cea mai bună soluţie. Mi s-a spus că este un produs nou, dar că este testat prin diverse metode că izolează termic şi fonic, că este ignifug şi că firma garantează pentru el. Şi estetic, este ceva unic. E net superior ca design spre deosebire de cel clasic. Faptul că nu se produce condens este cel mai important aspect, deoarece clădirea respectivă este una cu probleme. Am avut emoţii să nu plouă în această perioadă, deoarece acoperişul nu era într-o situaţie tocmai favorabilă nouă.
În ciuda faptului că am plătit ceva mai mult, mă consider câştigată din toate punctele de vedere. De asemenea,după cum spuneam, am remarcat faptul că nu a mai fost necesar lemnul pentru taban, ceea ce m-a ajutat să economisesc pe această parte.Execuţia lucrărilor a fost pe măsura aşteptărilor dumneavoastră?

G.D.: Din punctul meu de vedere, tot respectul pentru echipa de montaj ce mi-a fost recomandată. Şi-au făcut foarte bine treaba, au urcat şi au coborât de pe grădiniţă de nu ştiu câte ori, verificând totul în permanenţă  I-am întors şi eu de câteva ori pentru a mă asigura că este totul în regulă, deoarece structura de lemn a acoperişului nu a fost lucrată bine încă de la început. Acum nu am dispus de resursele financiare pentru a face şi aceste modificări, fiind nevoiţi să găsim soluţii pe parcurs. Într-un final am ajuns la concluzia că soluţia pe care mi-au oferit-o dumnealor era cea mai bună.
 Totul a fost foarte rapid. Nu mai ţin minte cu exactitate când am discutat cu agentul, însă ne-am încadrat perfect în intervalul de timp stabilit.

Aţi recomanda şi celoralţi noul produs de la Caretta? Şi dacă da, care ar fi motivele pentru care aţi face acest lucru?

G.D.: Aş recomanda cu încredere noul produs Caretta pentru că răspunde tuturor exigenţelor estetice şi de calitate. Cu timpul am dori să înlocuim şi acoperişul de pe clădirea ce adăposteşte şcoala. Acolo însă este un proces mai dificil, deoarece trebuie înlocuită inclusiv structura lemnoasă, nu doar tabla. Voi cere tot celor de la Caretta să îmi facă o ofertă de preţ, pentru a estima suma de care aş avea nevoie pentru a-mi îndeplini şi acest obiectiv. Aş alege fix acelaşi tip de material, aceeaşi culoare, tot.

Dacă ar fi să descrieţi în 3 cuvinte colaborarea cu firma Caretta, care ar fi acestea?

CALITATEA, SERIOZITATE şi RESPONSABILITATE. Va rămâne o lucrare de calitate. Îmi doresc să dăinuie în timp şi să fie vizibilă şi peste ani.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Dan CONSTANTIN

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Este un domeniu care cere mai ales creativitate, înţelegerea modului de business şi o conexiune bună la internet.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Mituri şi inerţii

Alexandru CĂLINESCU

Mituri şi inerţii

În ura faţă de „trădătorul” Pacepa acţionează două mituri: mitul Securităţii „patriotice”, care ne-a apărat de duşmani (mai ales de sovietici) şi mitul lui Ceauşescu mare patriot, omul care a făcut o sumedenie de lucruri bune şi care a schimbat faţa României. Aceste două mituri sunt de o deconcertantă tenacitate şi e uşor să ne convingem dând o simplă „raită” pe Facebook.

Cel mai modest dintre pământeni (III)

Neculai SEGHEDIN

Cel mai modest dintre pământeni (III)

La 32 de ani Armstrong îşi trăieşte tragedia vieţii: pierderea fiicei sale, Karen, în vârstă de doi ani, în urma unei tumori la creier. El nu va mai vorbi cu nimeni despre acest fapt, nici măcar cu soţia sa, Janet. Momentul este redat în filmul „First man/ Primul om”, realizat în 2018, la şase ani după moartea astronautului.

„Deşoşocizarea” AUR

Nicolae CREŢU

„Deşoşocizarea” AUR

La cum merg treburile în politichia românească, perspectivele de „spectacol” public al tupeului şi imposturii, din păcate, sunt din ce în ce mai… înfloritoare.

pulspulspuls

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Multă lumea ne-a sunat să ne întrebe ce se întâmplă cu ultima acţiune a procurorilor de anticorupţie, cea care îl vizează pe Mugurel care bea Ciuc, viteazul penelist care a păstorit cândva şi pe plaiurile noastre. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.