anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

Mediteran PLUS - un produs unic în România

GALERIE
IMG_0567IMG_0571IMG_0584
 • IMG_0567
 • IMG_0571
 • IMG_0584
- +

„Faptul că elimină condensul este cel mai important aspect. (...) Şi estetic, este ceva unic.”

Refacerea acoperişului clădirii ce adăposteşte Grădiniţa cu program normal din satul Sineşti, comuna Sineşti, judeţul Iaşi, a fost o adevărată provocare pentru directorul instituţiei, doamna Damiana Grigorovici. După ce a analizat în amănunt piaţa producătorilor de ţiglă metalică adunând oferte de preţ de la diferite companii, aceasta a lua decizia de a colabora cu firma Caretta. După cum dumneaei subliniază în interviul ce va fi prezentat în rândurile ce urmează, agentul Caretta i-a oferit o soluţie avantajoasă, beneficiile produsului pe care l-a achiziţionat fiind cele ce au convins-o.

Ce v-a determinat să luaţi decizia de a colabora cu firma Caretta pentru acoperişul instituţiei pe care o conduceţi?

Grigorovici Damiana: Am ales compania Caretta deoarece am primit mai multe recomandări de la diverse persoane, fapt ce m-a determinat să mă orientez către o colaborare cu aceasta.

Din gama de produse pe care compania le produce, dumneavoastră aţi optat pentru Mediteran PLUS, o soluţie inovativă. Aţi făcut această alegere pentru beneficiile pe care acest model de ţiglă metalică le aduce acoperişului?

G.D.: Iniţial am optat pentru un sistem complet de acoperiş clasic, cu folie şi tot ceea ce este necesar. Ulterior, după ce agentul de vânzări mi-a prezentat noul produs (Mediteran PLUS), am început uşor să mă reorientez. M-a atras faptul că am eliminat tabanul, iar luând în calcul avantajele şi dezavantajele acestui tip de ţiglă metalică, am ajuns la concluzia că este cea mai bună soluţie. Mi s-a spus că este un produs nou, dar că este testat prin diverse metode că izolează termic şi fonic, că este ignifug şi că firma garantează pentru el. Şi estetic, este ceva unic. E net superior ca design spre deosebire de cel clasic. Faptul că nu se produce condens este cel mai important aspect, deoarece clădirea respectivă este una cu probleme. Am avut emoţii să nu plouă în această perioadă, deoarece acoperişul nu era într-o situaţie tocmai favorabilă nouă.
În ciuda faptului că am plătit ceva mai mult, mă consider câştigată din toate punctele de vedere. De asemenea,după cum spuneam, am remarcat faptul că nu a mai fost necesar lemnul pentru taban, ceea ce m-a ajutat să economisesc pe această parte.Execuţia lucrărilor a fost pe măsura aşteptărilor dumneavoastră?

G.D.: Din punctul meu de vedere, tot respectul pentru echipa de montaj ce mi-a fost recomandată. Şi-au făcut foarte bine treaba, au urcat şi au coborât de pe grădiniţă de nu ştiu câte ori, verificând totul în permanenţă  I-am întors şi eu de câteva ori pentru a mă asigura că este totul în regulă, deoarece structura de lemn a acoperişului nu a fost lucrată bine încă de la început. Acum nu am dispus de resursele financiare pentru a face şi aceste modificări, fiind nevoiţi să găsim soluţii pe parcurs. Într-un final am ajuns la concluzia că soluţia pe care mi-au oferit-o dumnealor era cea mai bună.
 Totul a fost foarte rapid. Nu mai ţin minte cu exactitate când am discutat cu agentul, însă ne-am încadrat perfect în intervalul de timp stabilit.

Aţi recomanda şi celoralţi noul produs de la Caretta? Şi dacă da, care ar fi motivele pentru care aţi face acest lucru?

G.D.: Aş recomanda cu încredere noul produs Caretta pentru că răspunde tuturor exigenţelor estetice şi de calitate. Cu timpul am dori să înlocuim şi acoperişul de pe clădirea ce adăposteşte şcoala. Acolo însă este un proces mai dificil, deoarece trebuie înlocuită inclusiv structura lemnoasă, nu doar tabla. Voi cere tot celor de la Caretta să îmi facă o ofertă de preţ, pentru a estima suma de care aş avea nevoie pentru a-mi îndeplini şi acest obiectiv. Aş alege fix acelaşi tip de material, aceeaşi culoare, tot.

Dacă ar fi să descrieţi în 3 cuvinte colaborarea cu firma Caretta, care ar fi acestea?

CALITATEA, SERIOZITATE şi RESPONSABILITATE. Va rămâne o lucrare de calitate. Îmi doresc să dăinuie în timp şi să fie vizibilă şi peste ani.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.