Mediu sigur și curat în Spitalele și Centrele Medicale Arcadia (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

Mediu sigur și curat în Spitalele și Centrele Medicale Arcadia (P)

GALERIE
ziarul-de-iasi-1
 • ziarul-de-iasi-1
- +

Ca parte a sistemului național de sănătate și punând pe primul plan siguranța și sănătatea pacientului, Arcadia a conceput, își asumă și derulează intern proceduri stricte de supraveghere, prevenire și control al infecțiilor asociate asistenței medicale, dar și al bolilor transmisibile, în conformitate cu prevederile legislative elaborate la nivel național și internațional.

Dotări funcționale, acces controlat, circuite funcționale stricte, lifturi cu destinație specială, stație modernă de sterilizare, teste rapide de sanitație, holuri și rezerve generoase, personal medical și auxiliar informat și responsabil, reguli și proceduri dedicate, toate sunt în măsură să asigure un mediu spitalicesc sigur și curat, unde actul medical se poate desfășura în cele mai bune condiții.

Echipa complexă de specialiști, structura spitalului și dotările speciale din sălile de operație și rezervele pacienților, protocoalele interne respectate cu strictețe și actul medical îndeplinit în mod profesionist, în siguranță și cu responsabilitate sunt pilonii principali pe care se desfășoară activitatea medicală în Rețeaua Medicală Arcadia.

Aceste măsuri de protecție se aplică continuu în întreaga Rețea Arcadia, astfel încât pacienții, aparținătorii, medicii și ceilalți angajați să fie în siguranță.

La măsurile generale de protecție pe care le punem în practică zi de zi, pentru prevenirea infecțiilor cu Covid-19, în Arcadia se analizează informările și se pun în practică recomandările Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Pentru a asigura un mediu curat și sigur pentru pacienți, vă recomandăm să aveți în vedere următoarele aspecte:

 • respectați cu strictețe programul limitat de vizite, așa cum a fost instaurat încă din data de 1 februarie 2020;
 • permiteți personalului medical, aprecierea stării dumneavoastră de sănătate înainte de a vizita pacientul;
 • respectați protocoalele Arcadia atunci când vizitați pacienții internați.

În concluzie, Spitalul Arcadia acordă atenţie maximă regulilor de internare și acces, stabilind un circuit securizat al aparţinătorilor, materialelor din exterior sau materialelor cu circuit intern destinate sterilizării şi dezinfecţiei. Pentru siguranţa pacientului, sistemul implementat în spital este supravegheat cu atenţie de către medicul epidemiolog.

Echipa medicală Arcadia este pregatită și specializată pentru a realiza actul medical în toată complexitatea lui, pentru toate patologiile și pentru toți pacienții. Și în această perioadă, definită de apariția și răspândirea Coronavirusului Covid-19, ca în fiecare zi, Arcadia reprezintă un spațiu în care pacienții, aparținătorii și angajații sunt în siguranță.

www.arcadiamedical.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spiritul critic se află în moarte clinică

Alexandru LĂZESCU

Spiritul critic se află în moarte clinică

Scepticismul, spiritul critic sunt în pragul extincţiei într-un peisaj în care conformismul, alinierea cuminte la abordările predominante ale momentului sunt în ascensiune rapidă.

Filmuletul zilei

opinii

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Nichita DANILOV

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Având o astfel de istorie în spate, cartea-album este document îmbibat cu dragoste faţă de Iaşi şi România, un imn închinat istorie dulcelui Târg, menit să echilibreze, prin atmosfera şi sentimentele pe care le degajă, acele atitudini şi acele cărţi ce privesc istoria noastră dintr-un unghi din ce în ce mai derizoriu.

Efecte şi reacţii

Dana ȚABREA

Efecte şi reacţii

Nu numai că „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionescu pare să anticipe reacţiile oamenilor pe timp de pandemie, dar cei de la Teatrul Studenţesc Thespis au avut inspirata idee de a realiza un spectacol. Până la urmă, e spectacolul vieţilor noastre de aproape un an de zile. Cine şi-ar fi imaginat că o viaţă comună, normală, aşa cum am avut până la izbucnirea pandemiei de Covid ar putea fi dezideratul vremurilor pe care le traversăm?

2+2=4 pastile media

Michael ASTNER

2+2=4 pastile media

Orice şedere a mea la ţară înseamnă şi un fel de cură mediatică de detelevizare, în sensul că timp de două-trei săptămâni ori chiar timp de două luni nu mă uit la televizor. Desigur, mă mai „dau” pe net, da. Dar în principiu legătura mea cu ţara se face prin intermediul radioului. Care radio merge non-stop cât îs în casă (inclusiv noaptea, când dorm), iar asta invariabil pe RRA. În principiu, pot s-o spun, sunt mulţumit de mixul oferit dintre ştiri şi muzică etc.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.