Mediu sigur și curat în Spitalele și Centrele Medicale Arcadia (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 19.05.2021

Advertorial (P)

Mediu sigur și curat în Spitalele și Centrele Medicale Arcadia (P)

GALERIE
ziarul-de-iasi-1
 • ziarul-de-iasi-1
- +

Ca parte a sistemului național de sănătate și punând pe primul plan siguranța și sănătatea pacientului, Arcadia a conceput, își asumă și derulează intern proceduri stricte de supraveghere, prevenire și control al infecțiilor asociate asistenței medicale, dar și al bolilor transmisibile, în conformitate cu prevederile legislative elaborate la nivel național și internațional.

Dotări funcționale, acces controlat, circuite funcționale stricte, lifturi cu destinație specială, stație modernă de sterilizare, teste rapide de sanitație, holuri și rezerve generoase, personal medical și auxiliar informat și responsabil, reguli și proceduri dedicate, toate sunt în măsură să asigure un mediu spitalicesc sigur și curat, unde actul medical se poate desfășura în cele mai bune condiții.

Echipa complexă de specialiști, structura spitalului și dotările speciale din sălile de operație și rezervele pacienților, protocoalele interne respectate cu strictețe și actul medical îndeplinit în mod profesionist, în siguranță și cu responsabilitate sunt pilonii principali pe care se desfășoară activitatea medicală în Rețeaua Medicală Arcadia.

Aceste măsuri de protecție se aplică continuu în întreaga Rețea Arcadia, astfel încât pacienții, aparținătorii, medicii și ceilalți angajați să fie în siguranță.

La măsurile generale de protecție pe care le punem în practică zi de zi, pentru prevenirea infecțiilor cu Covid-19, în Arcadia se analizează informările și se pun în practică recomandările Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Pentru a asigura un mediu curat și sigur pentru pacienți, vă recomandăm să aveți în vedere următoarele aspecte:

 • respectați cu strictețe programul limitat de vizite, așa cum a fost instaurat încă din data de 1 februarie 2020;
 • permiteți personalului medical, aprecierea stării dumneavoastră de sănătate înainte de a vizita pacientul;
 • respectați protocoalele Arcadia atunci când vizitați pacienții internați.

În concluzie, Spitalul Arcadia acordă atenţie maximă regulilor de internare și acces, stabilind un circuit securizat al aparţinătorilor, materialelor din exterior sau materialelor cu circuit intern destinate sterilizării şi dezinfecţiei. Pentru siguranţa pacientului, sistemul implementat în spital este supravegheat cu atenţie de către medicul epidemiolog.

Echipa medicală Arcadia este pregatită și specializată pentru a realiza actul medical în toată complexitatea lui, pentru toate patologiile și pentru toți pacienții. Și în această perioadă, definită de apariția și răspândirea Coronavirusului Covid-19, ca în fiecare zi, Arcadia reprezintă un spațiu în care pacienții, aparținătorii și angajații sunt în siguranță.

www.arcadiamedical.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un trio pentru integrare

Lucian DÎRDALA

Un trio pentru integrare

Denumirea neoficială - „Trio Asociat” - are meritul că duce discuţia şi spre provocările zilei, nu doar spre ambiţiile de integrare din viitor. Dorinţa celor trei ţări de a coopera în vederea unei cât mai bune valorificări a potenţialului asocierii nu ar trebui să deranjeze instituţiile europene, chiar dacă acestea sunt atente să nu transmită celorlalţi membri impresia că ar reprezenta „plutonul secund” al Parteneriatului Estic.

Filmuletul zilei

opinii

Un altfel de test PCR

Florin CÎNTIC

Un altfel de test PCR

Pe 8 mai s-a comemorat un veac de la înfiinţarea Partidului Comunist din România prilej de sesiuni ştiinţifice vineri pentru prietenii de la Universitatea „Petre Andrei” şi de reflecţie pentru mine.

Câteva lucruri despre „profesiunea de scriitor”

Radu PĂRPĂUȚĂ

Câteva lucruri despre „profesiunea de scriitor”

M-a întrebat odată cineva într-un interviu, dacă urmăresc popularitatea, faima. Faimos este Becali sau cei care apar seară de seară pe ecrane, plătiţi cu jdemii de euro, tratând subiectele la modă, cei care plac „canaliei de uliţi”, cum spunea Poetul. 

Un festival care trebuie să continue

Alex VASILIU

Un festival care trebuie să continue

Trecând în revistă recitalurile şi concertele programate în a XXII-a ediţie a Festivalului Muzicii Româneşti (Iaşi, 10-16 mai), se cuvine onorată iniţativa echipei alcătuită în 1971 din Achim Stoia, rectorul fostului Conservator, Ion Baciu, directorul Filarmonicii şi Mihai Cozmei, decan la instituţia de învăţământ muzical superior, de a institui şi la Iaşi un eveniment de anvergură naţională. Începutul este datat 1973. 

pulspulspuls

Iată cea mai mare frică a lui Alexe şi Chirica!

Iată cea mai mare frică a lui Alexe şi Chirica!

Chiar dacă prin filială mulţi cred că noua numire interimară la şefia pe judeţ în locul lui Alexe nu ar ridica nicio problemă pe termen mediu şi lung, căci, imediat ce dosarele şi lucrurile se vor aşeza în matca lor, în secunda doi se va reveni la poziţiile dinainte, unii mai cu dare de mână din zonă ar avea, zice-se, şi alte opinii despre ce se mai poate întâmpla. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.