anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

Comunicat de presă (P)

Mega Auto, dealerul ŠKODA în Iași, îți pune la dispoziție serviciul de preluare mașină de la domiciliu pentru operațiunile de service

GALERIE
Campanie preluare auto de la domiciliu
  • Campanie preluare auto de la domiciliu
- +

Pentru siguranța posesorilor de autoturisme ŠKODA, Mega Auto, dealerul ŠKODA înIași, lansează programul de preluarea autoturismelor de la domiciliu, pentru operațiunile de service. Pentru a nu amâna reviziile sau reparațiile ce trebuiesc efectuate, o echipă de intervenție service va fi la dispoziția clienților.

Gabriel Manolache, Directorul General al Mega Auto – ŠKODA Iași, a declarat: ”Suntem conștienți că este o perioadă dificilă și că trebuie să ne adaptăm contextului pentru a-i ajuta pe clienți. Există sectoare cheie ale economiei care trebuie să funcționeze în continuare, iar angajații trebuie să se deplaseze cu ajutorul unei mașini. Industria medicală și farmaceutică, cea alimentară, centrele logistice, de distribuție coletărie și diverse livrări la domiciliu nu pot fi întrerupte, iar dacă în această perioadă trebuie să efectueze o reparație sau o revizie, ce nu suportă amânare, noi suntem disponibili. Pentru ca acești clienți să nu se expună vreunui risc, ne-am gândit să le oferim posibilitatea optării pentru serviciul de preluare a mașinii de la domiciliu. Chiar dacă îmbrățișăm fenomenul de distanțare socială, facem parte dintr-un domeniu cheie îna ceastă perioadă, iar mobilitatea strict necesară trebuie susținută, în acestfel, posesorii de Skoda se pot baza în continuare pe serviciile noastre, în condiții de maximă siguranță”

Echipa de intervenție dela Mega Auto – ŠKODA Iași va efectua preluarea mașinilor în mod corespunzător, purtând mănuși și mască de unică folosință și vor igieniza atât exteriorul, cât și interiorul mașinii clientului conform unei procedure clar stabilite. Pentru protecția volanului, schimbătorului și a scaunelor se vor folosi folii de plastic de unică folosință.

Toate operațiunile din service vor fi filmate și vor fi trimise clienților la cerere. În ceea ce privește efectuarea plății, aceasta se vor efectua cu cardul, cu ajutorul unui POS mobil, cu OP și , în ultimă instanță, cash, la restituirea  mașinii.

La predarea mașinii către client, se va efectua, din nou, un proces complet de igienizare a mașinii, interior/exterior.

Poți efectua o programare la service din confortul casei tale și vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un consilier de service: https://sbo.porscheinformatik.com/phs/RO/10237/STD/a/booking-once-start

Pentru a afla mai multe detalii despre campania de service a celor de la Mega Auto – ŠKODA Iași, accesează următorul link: https://www.megaauto.ro/noutati/tu-staiacasa-ne-ocupam-noi-de-skoda-ta?fbclidâIwAR0k_mGhBmEUqMYMwoMcqvNRfrHYJoshr0s1dd40sWHGYIKSuFWyEF9QKZk

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Otravă şi prostie veche (I)

Cătălin ONOFREI

Otravă şi prostie veche (I)

Recurgeţi la următorul experiment mental: închipuiţi-vă că, în mai 1990, Ion Iliescu şi FSN au luat decizia istorică de a nu mai intra în lupta electorală.

Filmuletul zilei

opinii

Într-o bună zi…

Briscan ZARA

Într-o bună zi…

Anii trec, corpul îmbătrâneşte, voinţa se diminuează şi mai mult, iar la un moment dat chiar spui fără să îţi dai seama că nu mai poţi fizic face lucrurile pe care le-ai tot amânat. Nu te mai ţin balamalele. Nu mai poţi urca pe munte, nu mai poţi alerga, nu mai poţi înota, nici măcar nu mai poţi sta treaz mai târziu de ora 23, nimic. Ai amânat până ce le-ai anulat.

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Consolidarea democraţiei reprezintă un proces eminamente focalizat pe îndeplinirea unor standarde politice: alegeri libere şi corecte, independenţa mass-media, guvernare democratică (stat de drept, eficienţă, transparenţă, corectitudine în alocarea şi cheltuierea fondurilor publice, echidistanţă, imparţialitate), societate civilă, justiţie independentă, combaterea eficientă a corupţiei. 

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Mihai DORIN

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Sau cum Turcia sfidează lumea creştină.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Informaţii interesante ne parvin recent din lumea biznisului ieşean, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Cu Satelitu

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.