Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

MEGANE Sedan – design dinamic și un pachet de tehnologic unic

GALERIE
megane sedan 2
  • megane sedan 2
- +

Modelul MEGANE Sedan propune un nivel de echipare și un pachet de tehnologii unice în segment. MEGANE Sedan este disponibil în patru versiuni de echipare: Life, Business, Zen și Intens și vine cu un design dinamic și proporții echilibrate, la un preț excelent. Descoperă oferta specială în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Șos. Bucium 17.

MEGANE Sedan este un model legendar pe piața românească, înregistrând vânzări excelente încă de la prima sa versiune. Actuala generație adoptă un design dinamic dar elegant și oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare.

Având la baza platforma modulară CMF C / D, varianta sedan a fost gândită, proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch. Astfel, aceasta beneficiază de calitățile dinamice (șasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul și tehnologia versiunii cu cinci uși. Interiorul este spațios și confortabil pentru toți pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de până la 550 dm3.

Cu design-ul său dinamic și seria de echipamente și tehnologii de segment superior, modelul vine cu o propunere inovatoare care îi permite să se poziționeze ca punct de reper în categoria berlinelor compacte. Însă MEGANE Sedan este mult mai mult decât o versiune cu patru uși a modelului, acesta se distinge de concurenții săi prin proporțiile sale și design-ul ce se apropie de silueta unui coupé.

Ca performanță unică în segmentul berlinelor compacte, MEGANE Sedan oferă o trapă din sticlă panoramică, ce permite pătrunderea luminii naturale în habitaclu atât către pasagerii din față, cât și către cei din spate. Văzut din exterior, acoperișul panoramic creează o legătură între parbriz și fereastra din spate și subliniază designul rafinat al modelului.
 

MEGANE Sedan  preia multe elemente stilistice de la versiunea hatch, care îi permit să se diferențieze de restul modelelor din segment. Proporțiile sale desenează o siluetă elegantă, iar identitatea luminoasă specifică blocurilor optice față, în forma literei C, contribuie la aspectul dinamic al modelului.

Pe versiunile superioare, MEGANE Sedan dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie LED Pure Vision, ce comută automat între funcția de autostradă / oraș și lumini de zi 3D  cu tehnologia Edge Light. 

Versiunea sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu un touchscreen de 8,7 inch. Unic în segment, ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete.

Tehnologia inclusă in sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod „Perso” care poate fi setat de către șofer.

Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-LINK 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opțiunile de confort ale habitaclului, ambianța luminoasă și variația efortului volanului. Pachetul cu sisteme de asistență la condus, toate moderne și ușor de utilizat, este completat de un sistem de tip „head-up display”,  care asigură un plus de siguranță si confort.

MEGANE Sedan oferă în funcție de versiunea de echipare și beneficii care fac viața mai ușoară, ca de exemplu: Easy Trunk Access (ETA) - un sistem unic în segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate; climatizarea automată și volanul încălzit.

MEGANE Sedan propune două motorizări pe benzină, TCe 116 GPF si TCe 140 GPF si două pe motorina,  Blue dCi 95 si dCi 116 cuplate  cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau cutie de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj.

Cu un design elegant, dar impunător și un interior cu tehnologii intuitive care îți fac călătoriile mai ușoare, modelul vine cu o personalitate unică și reprezintă o alegere care te va încânta.

Ești pregătit pentru Renault MEGANE Sedan? Acum poți avea MEGANE Sedan Seria Limitată Business TCe 116 GPF la doar 13.400 € (TVA inclus)*. Detalii în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Șos. Bucium 17, Iași și la numărul unic de contact 0232 933. Cere oferta sau programează un test drive ACUM!

* Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, valabilă până la 31 ianuarie 2019, pentru Renault MEGANE Sedan Seria Limitată Business TCe 116 GPF, în limita stocului disponibil. Preţul este obţinut prin scăderea din preţul standard a reducerii comerciale de 1.700€ (TVA inclus), oferite de Renault Commercial Roumanie şi nu include valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opţionale.   Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri