Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Melania Trump, înregistrată făcând declaraţii jignitoare despre Donald Trump şi Ivanka Trump

GALERIE
Melania Trump1
  • Melania Trump1
- +

Prima Doamnă Melania Trump a vorbit la Convenţia Naţională Republicană (RNC) pe fondul unui scandal provocat de dezvăluiri potrivit cărora a făcut declaraţii jignitoare despre copiii adulţi ai soţului său şi despre preşedintele american Donald Trump, relatează The Guardian.

Cotidianul britanic, care citează presa americană, scrie că o fostă prietenă şi consilieră a Melaniei Trump, Stephanie Winston Wolkoff, ”a înregistrat-o pe Prima Doamnă” şi intenţionează să publice aceste declaraţii într-o carte, a dezvăluit luni jurnalistul Yashar Ali.

Melania Trump a făcut ”comentarii dure despre Ivanka Trump, fiica mai mare a preşedintelui, o consilieră de rang înalt a acestuia”, dezvăluie Ali. Cartea ”Melania & Me” a lui Stephanie Winston Wolkoff urmează să fie publicată la 1 septembrie.

Americanii încă mai discută despre înregistrări ale sorei mai mari a lui Donald Trump Maryanne Trump Barry, publicate de cotidianul american The Washington Post (WP), în care acesta îlcataloghează pe preşedinte drept ”crud”, îi critică caracterul şi comportamentul.

Aceste înregitrări audio au fost realizate pe ascuns, dar legal, de către nepoata preşedintelui Mary L Trump, care a publicat un bestseller în iulie, ”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man”.

Editura Simon & Schuster a publicat cartea lui Mary Trump, dar şi o carte a fostului consilier în domeniul securităţii naţionale al lui Trump John Bolton şi urmează să publice ”Melania & Me” a lui Stephanie Winston Wolkoff.

Editura anunţă, într-un material publicitar, că Wolkoff, o veche prietenă a Melaniei Trump, ”a fost recrutată să ajute la organizarea celei de-a 58-a ceremonii de învestire şi să devină consiliera de încredere a Primei Doamne”.

”Apoi totul a căzut după ce a fost scoasă ţap ispăşitor în nereguli financiare la învestire. Melania ar fi putut să-şi ajute prietena nevinovată şi confidenta, însă şi-a susţinut soţul, în pofida faptului că ştia foarte bine cine este de vină. Trădarea aproape că a distrus-o pe Wolkoff”, scrie editura.

Strângerea de fonduri în vederea organizării ceremoniei de învestire a lui Trump a fost anchetată de procurori speciali şi autorităţile din New York, New Jersey şi Districtul Columbia, care au acuzat că aceste fonduri au fost folosite pentru a îmbogăţi membri ai familiei Trump.

Casa Albă nu a comentat dezvăluirile cu privire la cartea lui Wolkoff. Însă Trump declara săptămâna trecută, referindu-se la declaraţiile surorii sale, că este obişnuit cu asemenea informaţii. ”Zilnic apare altceva”, a declarat el. ”Cui îi pasă?”. Evident că editurilor. ”Melania & Me” este ultima dintr-o serie de dezvăluiri aşteptate înaintea alegerilor prezidenţiale denla 3 noiembrie.

Fostul avocat personal al lui Trump, Michael Cohen, şi un fost consilier din campanie Rick Gates, implicat în dosarul cu privire la învestire, ambii condamnaţi în dosare provenind din ancheta rusă a procurorului special Robert Mueller, urmează să publice cărţi.

Fostul procuror din echipa lui Mueller Andrew Weissmann urmează, de asemenea, să publice o carte. Fostul consilier în probleme de securitate naţională H. R. McMaster, dinaintea lui Bolton, urmează să publice luna aceasta o carte de memorii, iar jurnalistul Bob Woodward, care a scris despre scandalul Watergate, urmează să publice, la rândul său, o carte despre Donald Trump.

Melania Trump a mai făcut obiectul unor cărţi - ”Free, Melania” a lui Kate Bennett şi ”Melania: The Art of Her Deal” a lui Mary Jordan. În lucrea lui Wolkoff, Simon & Schuster promite o carte de ”memorii plină de candoare şi emoţională” care va da răspunsuri mai multor întrebări despre cele mai scandaloase şi lascive momente ale preşedinţiei lui Trump.

Între aceste momente, editura citează ”felul în care Melania a reacţionat faţă de înregistrarea Access Hollywood”, în care Donald Trump s-a lăudat că apucă femeile ”de păsărică”, ”şi faţă de relaţia soţului său cu Stormy Daniels”, pe care Trump o neagă, dar care îi provoacă în continuare probleme juridice şi reprezintă un risc politic. ”Se înţelege ea bine cu Ivanka?”, întreabă editura. ”De ce a purtat jacheta cu inscripţia «I really don’t care, do u?» (”Chiar nu-mi pasă. Ţie?» pe spate. Este Melania o Primă Doamnă fericită?”. ”Şi ce s-a întâmplat în realitate cu finanţarea în valoare de 107 milioane de dolari de la ceremonia de învestire? Wolkoff are câteva idei...”, mai anunţă Simon & Schuster.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri